Hvordan justere bildet på en Magnavox TV

Philips Magnavox TV kommer i mange varianter, inkludert LCD-skjermer, plasmaskjermer og projeksjon TV. Fordi de er bygget i henhold til lignende prinsipper, men trinnene til å justere bildet er mer eller mindre den samme uavhengig av modell. Mens du bør alltid konsultere bruksanvisningen, kan du vanligvis fikse et bilde problemet Magnavox har ved å følge en standardisert rekke teknikker. Bruk dem til å feilsøke eventuelle problemer før du ringer en reparatør.

Bruksanvisning

1 Trykk på menyknappen på din Magnavox fjernkontroll. Du vil se et banner med en rekke alternativer. Bruk opp, ned, venstre og høyre piltast på fjernkontrollen for å bla over til Picture innstillingen eller bilde / lyd preferanser innstilling, og trykk deretter på "Velg" -knappen på fjernkontrollen for å aktivere den.

2 Bla gjennom alternativene som vises på skjermen. Du bør se en rekke overskrifter som dekker ulike aspekter av bildet. Innstillingen Kontrast øker forskjellen mellom de lyse delene av bildet og de mørke delene av bildet. Lysstyrke endrer den generelle lysstyrken i bildet som helhet. Den Tint innstillingen endrer hudtoner, endre det mellom rødt i en ekstrem og grønt i den andre. Fargeinnstillingen kan mette eller Avmett fargenivåene i henhold til dine spesifikasjoner. Skarphetsinnstillingen fremhever linjene og piksler, noe som øker skarpheten i bildet. Noen Magnavox TV har også en fargetemperatur, slik at du kan endre de røde og blå farger som passer din smak.

3 Velg overskriften du ønsker å justere, og deretter bruke venstre og høyre piltast til bildet passer dine spesifikasjoner. Noen merker av Magnavox har pluss og minus (+ og -) knappene i stedet for piler, i så fall bør du bruke dem.

4 Trykk på Status-knappen på fjernkontrollen når du er ferdig for å avslutte skjerm. Med noen modeller av Magnavox - særlig LCD-skjermer, plasmaskjermer og lignende nyere modeller - du må trykke pil venstre knappen på fjernkontrollen i stedet (det kommer du tilbake til forrige meny).

5 Trykk på Format for å endre sideforholdet på TV. Denne funksjonen er tilgjengelig på nyere Magnavox TV med bredere skjermer. Den lar deg bla gjennom de forskjellige alternativene, slik at du kan passe et gitt program med skjermen. Du kan bruke dette til å fikse bildet hvis det er forvrengt eller hvis deler av bildet blir kuttet av.

Hint

  • Hvis du noen gang blir forvirret når du justerer bildet på din Magnavox og ønsker å starte på nytt, har du en reset alternativet tilgjengelig. For nyere modeller, bør du se et alternativ som heter "Auto Picture" blant listen over valg i trinn 2. Det viser fabrikkinnstillingene for hvert bilde, slik at du kan tilbakestille dem på et blunk. For eldre TV-apparater, kan innstillingen være merket "Clearview" i stedet for "Auto Picture".