Hvordan Juster Idle Skru på en '94 eller '95 Mustang

Motoren i en 1994 eller 1995 Ford Mustang har en inaktiv skruen på spjeldhus som justerer hvor høyt eller lavt motoren går på tomgang. Dette kan være nyttig for finjustering inaktiv, spesielt hvis det er tomgang lavere eller høyere enn det produsenten anbefaler. Dette er også bra hvis du foretrekker inaktiv høyere eller lavere enn den fabrikk ønsker, for personlige preferanser. Heldigvis er dette en enkel oppgave, og kan gjøres på noen få minutter ved hjelp av en venn.

Bruksanvisning

1 Pop panseret og finn tomgang skruen på høyre side av spjeldhus, like over gasskoplingen. Har din assistent starte bilen og sitte i førersetet med giret i nøytral eller park, avhengig av om du har en manuell eller automatisk girkasse.

2 Vri tomgangsskruen på spjeldhus til høyre for å skru opp tomgang, eller til venstre for å senke det. Har din assistent ringe ut turtall oppført på måleren klynge som du justere tomgang opp eller ned etter eget ønske, eller til mellom 500 og 600 RPM, som er hva produsenten anbefaler.

3 Slå av bilen når tomgangsturtallet er der du vil ha den. Kjør bilen for 100 miles slik at maskinen kan lære justert tomgangsturtall, deretter gjenta prosessen om nødvendig.