Hvordan Juster Emergency Brake på en 1991 Miata

Hvordan Juster Emergency Brake på en 1991 Miata


1991 Mazda Miata bruker en fire hjul skivebremse system med aktuatoren calipers på baksiden for å aktivere parkeringsbremsen. Som bremsehendelen trekkes, beveger kabelen en spak på caliper som tvinger putene stengt på rotoren. I motsetning til andre calipers, bruker dette systemet en caliper utstyrt med en manuell justering. Mange ganger er dette alt som er nødvendig for å justere parkeringsbremsesystemet.

Bruksanvisning

1 Plasser bremseklosser bak forhjulene på Miata. Bruk gulv jack å heve baksiden av kjøretøyet, og skyv bukker under bakrammen. Senk bilen på gulvet knekter, og fjerne gulvet jack.

2 Fjern begge bakhjulene ved hjelp av lug skiftenøkkel og oppbevar dem på et trygt sted for å unngå fare for snubling og tap av slepe nøtter.

3 Finn og ta av lokket som dekker adjuster. Ser vi på toppen av bøylen tre bolter er synlige: en bolt for bremseslangen, en bolt for nødbrems kabelbraketten og mellom disse dekselet bolten for justering.

4 Ved hjelp av en umbraconøkkel fra settet, skrus justerings å stramme caliper stempelet til det er en liten drag på rotoren fra pads rubbing. Juster begge kalipere, og sett dekselet bolter. Sjekk parkeringsbremsen. Det bør bare Ratchet opp tre til seks klikk før bremsesett. Dersom det fortsatt er løs, gå videre til neste trinn. (Hvis ikke, hopp over neste trinn.)

5 Finn parkeringsbremsvaie- justerings på parkeringsbremsen inne i konsollen. Stram kabelen adjuster med en skiftenøkkel før parkeringsbremsen holder.

6 Installer hjulene, og heve bilen opp fra bukker med gulvet jack. Senk jack og skru til mutrene en siste gang.