Hvordan Juster Clutch i en Nissan Frontier

Hvordan Juster Clutch i en Nissan Frontier


Hvis din Nissan Frontier lastebil har manuell girkasse, den har en clutchpedal i tillegg til gasspedalen og bremsepedalen. Clutchpedalen må være innenfor visse spesifikasjoner til riktig levere fluid til girkassen. Pedalen høyde fra gulvet bør være i området fra 8,7 til 9 inches; den Frispill må være mellom 0,35 og 0,63 inches. Hvis en av disse ikke er innenfor rekkevidde, må du justere clutchpedalen. Spesifikasjoner kan variere avhengig av årsmodell, så sjekk med din mekaniker først.

Bruksanvisning

1 Mål avstanden mellom clutchpedalen pad og gulvet med en linjal for å bekrefte om det er ute av spec.

2 Løsne låsemutteren som er enten på clutchpedalen er propp eller (for modeller med cruise control) cruisekontrollbryter, med en skiftenøkkel. Denne mutter ligger i nærheten av den meget bakre ende av pedalene, direkte bak et V-formet brakett.

3 Slå bolten på cruise kontrollbryter eller pedalen stopperen til pedalen er på nødvendig høyde, så skru til mutteren på bolten.

4 Trykk ned pedalen lett og måle hvor langt den beveger seg fritt før du føler motstand - dette er pedalen sin freeplay. (Det vil hjelpe å ha en annen person holde linjalen mot pedalen for å måle freeplay.)

5 Løsne låsemutteren på støtstanga som går til master sylinder, med en fastnøkkel (denne mutteren er funnet foran pedalen stopper / bryteren mutter). Snu stangen og dens bolt enten med eller mot klokken ved behov, stram mutteren og sjekk freeplay igjen før det er innenfor de nødvendige spesifikasjonene.