Hvordan Juster Clutch i en Mitsubishi Eclipse

Det er en klar bestilling av trinnene man må følge når du forsøker å justere clutchen på Mitsubishi Eclipse. Hoppe direkte til justering av pedalen kan forårsake utilsiktede problemer med clutchen nedover veien.

Bruksanvisning

1 Kontrollere nivået av bremsevæsken i Mitsubishi Eclipse reservoar. Toppen av det hele hvis det er nødvendig, og pumpe clutchpedalen et par ganger for å gjenopprette trykket i hydraulikkledningene.

2 Luft systemet hvis clutchjusteringen er uendret etter å fylle reservoaret. Du kan også være lurt å se etter sprekker eller lekkasjer i reservoaret også.

3 Test Mitsubishi Eclipse for å se om clutchen er å dra. Sett bilen i første gir på et flatt underlag, tråkke på clutchen og rev opp motoren til omtrent 74 000 RPM. Hvis bilen blir sittende, er du god. Hvis den kryper fremover, derimot, må du gå videre til neste trinn.

4 Løsne mutteren på master sylinder på toppen av kløtsjpedalen montering, og snu stangen klokken en full sving. Har noen ligger under boksen og trykk på stanga av slavesylinder. Hold på å snu stangen før personen kan ikke skyve slave sylinder stang lenger.

5 Omvendt stangen av master sylinder 1/2 omdreining, og har personen trykk på stanga av slavesylinder igjen. Hold på å reversere 1/2 omdreining mot venstre til den personen kan lykkes skyve slave sylinder stang. Dette bør være justeringen Mitsubishi Eclipse clutch nødvendig.

6 Skift clutchenheten hvis ingenting annet fungerer.