Hvordan Juster Clutch i en Geo Tracker

Skiftende vanskeligheter for eksempel en lav clutch pedal, høy shift innsats, sliping eller utstyr sammenstøt er tegn på at clutchen i 1997 Tracker trenger oppmerksomhet. Før du trekke deg til å erstatte deler, justere pedal høyde og gratis reise, og clutch hendel fri lek.

Bruksanvisning

1 Juster pedal høyde Geo Tracker ved å løsne clutchpedalen låsebolten. Flytt pedal før det er 1/4 tomme over bremsepedalen. Stram låsebolten på clutchpedalen til 115 tommers-pounds.

2 Mål gratis spill av clutchen ved å trykke ned på clutchpedalen før du kan føle spenningen på clutchpedalen. Bruk linjalen til å måle gratis spill for å avgjøre om det er innenfor 1/2-tommers til 1-tommers serien.

3 Blokker bakhjulene. Løft forsiden av Geo Tracker og støtte den på bukker hvis clutchen gratis spill er mindre enn det anbefalte området. Løsne den største av de to mutrene nær clutch kabelen braketten - den som er lengst fra braketten - og re-måle fri lek. Hvis den frie spill av kløtsjpedalen er innenfor det anbefalte området, stramme mindre mutter nærmest braketten. Hvis det ikke er det, fortsette å løsne større mutteren til du er i stand til å få gratis spill av pedalen innenfor området. Når du har nådd det anbefalte området for fri lek, stramme større bolt til 13 fot-pounds.

4 Sjekk den frie spill av koplingsspaken for Geo Tracker. Den gratis spill bør være mellom 0,02 og 0,06 tommer. Hvis koplingsspaken gratis spill er ikke riktig, løsne bolten for koplingsspaken hvis gratis spill er for lite, eller stramme mutteren hvis gratis spill er for mye.

5 Se på justeringsmerkene for koplingsspaken utgivelsen og trøste aksel på Geo Tracker. Hvis de ikke justere, fjerne utløserhåndtaket fra akselen, justere merkene og deretter gjenta gratis spill justeringer.