Hvordan Junk en bil med en Lien

En bil som ikke kjører lenger og sitter rundt tar opp plass er ofte roper å bli junked. Hvis du har en lien mot bilen, som gjør prosessen med å junking det litt mer komplisert.

Bruksanvisning

1 Ring banken som er skyldte penger for bilen. Du kan ikke lovlig useriøs en bil med mindre du har full tillatelse og tittelen på eierskap. Du har ikke full, åpen tittelen inntil alt er gjort godt med auto lån selskapet.

2 Finn ut hvor mye du skylder dem, og om de ville godta en mindre mengde siden bilen ikke lenger fungerer. Betale beløpet, hvis du ønsker det, få full åpen tittel og useriøs bilen.

3 Fortell bilen lån selskapet at de kan komme til å plukke opp bilen. Bilen er offisielt deres hvis det er en lien mot det. Junk bilen ved å gi den adresse og telefonnummer til stedet der bilen sitter og junk bilen ved å tillate dem å komme plukke den opp.

4 Send din bil lån selskapet en sertifisert brev, å varsle dem om at de må useriøs bilen. Det er deres og de trenger for å plukke den opp fra din eiendom.

5 Hale bilen til en lokal søppelplass med klar tittel, når du får det dokumentet. Late tittelen til søppelplass offisielle sammen med nøklene til bilen din. Du kan gjøre noen penger fra donere skrapmetall.