Hvordan jeg Tast trenger koordinater på en Oregon 400T?

Hvordan jeg Tast trenger koordinater på en Oregon 400T?


Oregon 400T er en robust, berøringsskjerm håndholdt GPS-enhet produsert av Garmin. Når Oregon 400T ble hovedsakelig laget for utendørs bruk, det fungerer også som en i bilen GPS. Selv om det kan være vanskelig å forstå i starten, når du vet hvordan det er faktisk ganske lett å gå inn koordinatene i din Garmin 400T. Som med mange andre GPS-enheter, kan denne enheten merke dine ønskede koordinater med et "waypoint", noe som gjør navigere til det punktet lett.

Bruksanvisning

Angi koordinater

1 Trykk på den røde knappen for å slå på Garmin Oregon 400T. Sørg for at den grønne signalstyrke viser et godt signal, eller du kan ha problemer med å navigere med GPS. Hvis du har få eller ingen barer, slå av enheten ved å holde strømknappen og gå utenfor. Slå enheten på nytt i et åpent område og vent noen minutter til du ser hele grønne søyler.

2 Trykk på "Hvor skal du?" knappen med fingeren, og trykk deretter på "Koordinater". Angi koordinatene, og trykk "Go".

3 Gå til hovedmenyen. Alternativt kan du trykke på "Marker veipunkt" og deretter "Lagre og redigere." Derfra trykke "Change Location" og skriv inn ønsket sett med koordinater. Trykk den grønne symbolet for å lagre endringene og gå tilbake til hovedmenyen.

Redigere eller slette et veipunkt

4 Trykk "Waypoint Manager" fra hovedmenyen hvis du ønsker å redigere tidligere inngått coordinates.The Oregon 400T har en begrenset minnekapasitet så redigering og gjenbruk av gamle veipunkter er en god måte å spare plass i minnet.

5 Trykk på bestemt veipunkt du ønsker å redigere. Trykk "Koordinater" for å endre koordinatene forbundet med dette bestemt veipunkt. Når du er ferdig, traff den grønne skilt for å gå tilbake til veipunkt alternativer.

6 Vurder å endre navnet på veipunktet for å reflektere de nye koordinatene. For å gjøre dette, velger du riktig alternativ fra listen, endre navn og traff den grønne knappen.

7 Trykk "Waypoint Manager" fra hovedmenyen hvis du ønsker å slette et veipunkt. Velg veipunktet du ønsker å fjerne og trykk "Slett".

Hint

  • Hvis du har problemer med Garmin Oregon 400T, vurdere å oppdatere til den nyeste firmware.