Hvordan jeg Restore Shine Etter Rubbing Compound dulls Finish på en bil?

Hvordan jeg Restore Shine Etter Rubbing Compound dulls Finish på en bil?


Riktig vedlikehold av bil kan forlenge levetiden på bilen i mange år, men noen ganger føles det som om du kjemper en oppoverbakke kamp. For eksempel kan påføre rubbing compound fikse riper og oksidasjon i et kjøretøy overflate, men det går som regel mål ser kjedelig og tåkete. Ekspertene på Turtle Wax anbefaler at bruk et lag med voks til bilen etter å ha brukt en slik forbindelse kan gjenopprette glans og også forsegle og beskytte bilen din mot fremtidige skader.

Bruksanvisning

1 Parker bilen i et skyggefullt område hvor det er beskyttet mot direkte sollys. Intens lys eller varme kan føre til voksen tørke ujevnt, noe striper eller swirls i finish.

2 Rist flasken med ikke-slipende voks grundig for å blande alt innholdet. Hvis man bruker en voks som er fast i stedet for flytende, vil det allerede være godt blandet. Sørg alltid for å bruke ikke-slipende produkter for å unngå å skrape bilens overflate.

3 Påfør noen dråper av voks til en myk bil svamp. Gjelder bare nok til å jobbe på en liten del av bilen på en gang (en dør, fender) for å hindre voks buildup.

4 Gni voksen på bilens overflate i et tynt, jevnt lag. Hold voks vekk fra vinduet trim, dørpakninger og andre svart eller gummi områder, som voksen kan forlate flekker. La voksen til å sitte på bilen før den danner en kjedelig dis. Dette vil normalt ta en til to minutter.

5 Buff voks over bilens overflate med en ren, myk klut eller frotté. Arbeid i små sirkler over overflaten for å gjenopprette glans. Brett håndkle hvert 30. sekund eller så for å sikre at du bruker en ren del over bilens overflate. Du kan også slå håndklær som er nødvendig for å sikre at håndkleet er alltid ren.

6 Gjenta voksing og rasping over bilens hele overflaten. Hvis du ved et uhell får voks der du ikke ønsker det, for eksempel vindu trim, rydde opp umiddelbart med en ren klut eller tørkepapir og vindusvask.

7 Tillat alle voks tørke før du flytter bilen i sollyset igjen. Følg spesifikke voks produkt instruksjoner om tørketid.

Hint

  • Riktig brukt voks vil vanligvis siste tre til fire måneder.
  • Bilen må være helt ren og tørr før du påfører voks. Du må vaske bilen før du bruker rubbing compound uansett, så du bør være i stand til å påføre voksen så snart det sammensatte tørker.