Hvordan jeg reparere trenger en Auto Radiator Leak?

Hvordan jeg reparere trenger en Auto Radiator Leak?


En radiator er i konstant kontakt med veien partikler som kan forårsake den største metallkjerne for å slites ned over tid, noe som resulterer i lekkasjer. Lekkasjer i en radiator kan også føre til andre alvorlige problemer for bilen din. Når det oppdages lekkasje, kan informasjon om hvordan å reparere det være fordelaktig.

Identifikasjon

En dam av grønnaktig væske under bilen er ofte det første tegn på at radiatoren har en lekkasje. Men hvis du parkerer i gresskledde områder, kan dette lett bli oversett. På grunn av dette, holde orden på kjølevæskenivå er den ideelle måten å identifisere en auto radiator lekkasje.

Løsning

En radiator lekkasje kan plugges med en rekke produkter, for eksempel Loctite, JB, eller Scotch epoksy sveis herdingsprodukter. Ved å finne plasseringen av lekkasje, vil drenering av radiatoren være nødvendig med en grundig rengjøring av lekkasje generelle område. JB Weld, for eksempel, kan så påføres, og tar nesten to timer for å stivne og tette lekkasjen.

Betraktning

Det er tilfeller når en auto radiator er lekkasje stammer fra skade så alvorlig, det er i utgangspunktet ikke repareres. I slike tilfeller er det lurt å vurdere kjøp av en ny radiator.