Hvordan jeg reparere en Rusted Gjennom området på en bil Step-by-Step?

Hvordan jeg reparere en Rusted Gjennom området på en bil Step-by-Step?


Hvis det er et hull i bilen gulvet eller dør, må det lapp med en glassfiber hull reparasjonssett. Dette settet har alt du trenger for å flikke på hull og hindre ytterligere korrosjon oppstår. Prosjekt er nokså omfattende, og vil ta minst to timer for å fullføre, ikke inkludert tørketid. La deg selv bedre del av en helg for å få denne viktige bil reparasjon ferdig. Hvis du ikke har noen erfaring med Bondo eller glassfiber, kan det være en god idé å søke profesjonell hjelp.

Bruksanvisning

1 Sand området rundt hullet til det er bart metall viser og ingen synlig rust. Skjær bort noen rustne gjennom metall med et par metallsaks eller en metallkutteskive og bormaskin. All rustet metall bør fjernes på dette punkt.

2 Plasser mesh skjermen (følger med reparasjonssett) mot hullet slik at den dekker det helt. Fjerne overskytende skjerm med et par metallsakser, slik at omtrent en tomme av materiale overlapper på metall.

3 Bland Bondo og herder som instruksjonene krever i en container. Hver herder har forskjellige blandingsforhold, så følg instruksjonene nøye når du mikser.

4 Plasser skjermen under reparasjonsområdet dekker hullet. Spre Bondo eller glassfiber over skjermen med applikatoren. Også virker det langs sidekantene for å forsegle den til metallet. Prøv å oppnå så jevn overflate som mulig.

5 La Bondo å herde i 24 timer eller som foreslått i tørke instruksjoner.

6 Sand overflaten av Bondo reparasjon området med 200 strø og deretter 300 sandpapir for en glatt overflate. Tørk bort slipestøv og deretter male reparasjon med primer og bilindustrien grade maling for å matche deg utvendig strøk.