Hvordan jeg laster ned sanger til en iPod ved hjelp av iTunes?

iTunes er programvarepakken som brukes til å administrere musikk og andre medier på datamaskinen og iPod. Dens primære funksjon er å kjøpe og importere musikk, konvertere den om nødvendig, og deretter overføre den til iPod for senere visning / lytting. Du kan enten importere eksisterende MP3-filer eller andre typer musikkfiler, rippe musikk fra en CD, eller kjøpe musikk fra iTunes-butikken. For å kjøpe musikk, trenger du et gyldig kredittkort eller et iTunes-gavekort.

Bruksanvisning

Rippe musikk fra CDer

1 Åpne datamaskinens CD-stasjonen og setter inn en musikk-CD. Lukk stasjonen.

2 Åpne iTunes, og klikk "Ja" på pop-up vindu og vent til alle sangene å rippe til harddisken.

3 Koble iPod til USB-kontakten og koble kabelen til datamaskinen. Vent på din iPod vises i enhetslisten på venstre side av iTunes-vinduet.

4 Klikk på "Library" og velg sangene du vil overføre til din iPod. Hold nede "Control" -knappen, og klikk for å velge flere sanger på en gang. Når du har valgt all den musikken du vil, dra det til menypunktet din iPod i venstre rute.

5 Vent på at synkroniseringsprosessen å fullføre. Når det er ferdig, må du koble iPod fra USB-kontakten.

Importere musikkfiler

6 Åpne iTunes. Klikk på "File" og deretter "Legg til mappe i bibliotek." Naviger til mappen som inneholder musikkfilene du vil legge til, og klikk deretter "OK". Vent til biblioteket for å oppdatere.

7 Koble iPod til USB-kontakten og koble kabelen til datamaskinen. Vent på din iPod vises i enhetslisten på venstre side av iTunes-vinduet.

8 Klikk på "Library" og velg sangene du vil overføre til din iPod. Hold nede "Control" -knappen, og klikk for å velge flere sanger på en gang. Når du har valgt all den musikken du vil, dra det til menypunktet din iPod i venstre rute.

9 Vent på at synkroniseringsprosessen å fullføre. Når det er ferdig, må du koble iPod fra USB-kontakten.

Kjøpe musikk fra iTunes Store

10 Åpne iTunes. Skriv inn en sang eller et album du ønsker å kjøpe i "Search Store" boksen, og trykk deretter på "Enter". Når du finner en sang eller et album du ønsker, klikker du på "Kjøp" -knappen.

11 Skriv inn ID og passord, og klikk på "OK". Vent til sang eller sanger å laste ned til biblioteket.

12 Koble iPod til USB-kontakten og koble kabelen til datamaskinen. Vent på din iPod vises i enhetslisten på venstre side av iTunes-vinduet.

1. 3 Klikk på "Library" og velg sangene du vil overføre til din iPod. Hold nede "Control" -knappen, og klikk for å velge flere sanger på en gang. Når du har valgt all den musikken du vil, dra det til menypunktet din iPod i venstre rute.

14 Vent på at synkroniseringsprosessen å fullføre. Når det er ferdig, må du koble iPod fra USB-kontakten.

Hint

  • Sanger på iTunes er billige, men de kan legge opp raskt. Vær oppmerksom på pengene du bruker, og ikke kjøpe mer enn du har råd til.