Hvordan jeg laster ned sanger på MP3-spilleren min?

Laste ned sanger til en MP3-spiller kan virke litt overveldende i begynnelsen. Det kan virke som en langvarig prosess som de fleste kan finne vanskelig. Men, det er faktisk en problemfri prosess fordi de fleste MP3-spillere er brukervennlig, noe som gjør det mye enklere for brukeren. Prosessen kan gjennomføres på så lite som 10 minutter med riktig instruksjon og alle nødvendigheter som trengs for å få jobben gjort.

Før du begynner

Det er et par ting du trenger å vite før du begynner nedlastingsprosessen. Først og fremst må du ha en USB-synkroniseringskabel for MP3-spilleren. Uten en USB sync-kabel, det er ingen måte du kan koble enheten til datamaskinen for å fullføre nedlastingsprosessen. For det andre må du installert på datamaskinen, for eksempel Windows Media Player, Real Player eller iTunes en musikkspiller. Sist men ikke minst, må du ha MP3-formatert sanger lagret på din datamaskin. (Se Ressurser for laste ned og lagre sanger til datamaskinen.)

Koble MP3-spilleren til datamaskinen

Etablering av en vellykket tilkobling mellom MP3-spilleren og datamaskinen kommer også med letthet. I de fleste tilfeller bør den minste enden av USB-synkroniseringskabelen kobles til MP3-spilleren selv. Koble USB-synkroniseringskabelen til USB-porten på bunnen av enheten. Koble den andre enden av USB-synkroniseringskabelen til en av datamaskinens ledige USB-porter. Datamaskinen vil begynne å arbeide umiddelbart å oppdage og stabilisere forbindelsen. En Autokjør-skjermbildet vises med tiltak du kan gjøre om sammenheng. Klikk på "Last ned" eller "Sync" alternativet. Hvis dette vinduet ikke vises, åpner datamaskinens musikkspilleren ved å dobbeltklikke på ikonet.

Laste ned sanger på mp3-spilleren

Først må du åpne to mapper i to forskjellige vinduer. Den første mappen vil være plasseringen av musikkfiler som er lagret på harddisken på datamaskinen. Den andre mappen vil være din MP3-spiller mappe. Finn mappen der musikkfilene dine er lagret på datamaskinen, og åpne mappen. Nå, klikk på "Min datamaskin" -mappen og dobbeltklikk på MP3-spilleren ikonet når vinduet åpnes. I mappen musikkfiler, trykk og hold "Ctrl" -tasten. Klikk en gang på hver sang du ønsker å laste ned til din MP3-spiller. Denne handlingen bør fremheve hver sang du klikker på. Når du har valgt alle sangene, drar hele listen til MP3-spilleren sin mappe. En gang estimator vises med hvor lang tid det vil ta å fullføre nedlastingsprosessen. Når dette vinduet forsvinner, vil dette være din indikasjon på at prosessen er fullført.