Hvordan jeg installere vindu regulatorer på en 1999 grand am?

1999 Pontiac grand am bruker to vertikale kolonne stil vindu regulatorer, som drives av en kabel. Kraften vinduet motor spoler kabelen over et sett med hjul på begge ender av hver vertikale innlegg. Det mest vanlige problem med denne type vindu regulator er kabelbrudd. Kraften vindu regulator og motor er kjøpt som en enhet - når du erstatte en, må du erstatte den andre.

Bruksanvisning

1 Løft vinduet bryteren ut av døren panel med en flat skrutrekker. Sett den under baksiden av bryteren og lirke det opp. Koble den elektriske kontakten. Fjern skruen under vinduet bryter med en skrutrekker. Fjern plastdekselet foran dørhåndtaket som er bare en avsløre støping. Bak lokket er en stor skrue som må fjernes.

2 Se etter reflektor på den nedre delen av døren og ta den forsiktig med skrutrekkeren. Fjern skruen som ligger bak det. Sett inn en flat skrutrekker mellom dørpanelet og døra. Lirke ut alle trim festene på begge sider og bunnen av dørpanelet.

3 Sving nedre del av dørpanelet utover og løft opp for å fjerne sin topp terskel fra avsats på døren. Legg dørpanelet til side. Skrelle fuktighet skjoldet tilbake, utsette åpningen for å få tilgang til vinduet regulator.

4 Koble støpselet ut av vinduet motor. Fjern de to boltene som fester vinduet til regulator plassert under vinduet glass ved hjelp av en stikkontakt. Løft vinduet opp hele veien og bruke maskeringstape for å holde det opp. Fjern det 10 mm mutteren på toppen og bunnen av hver vertikale støtte ved hjelp av en stikkontakt. Fjern de tre boltene som fester vinduet motor til døren. Fjern vinduet regulator fra døren.

5 Installer det nye vinduet regulator ved bolting vinduet motor i første og stramme boltene med en stikkontakt. Installer frem vertikale stolpe nærmest foran døren ved å plassere den over hullene levert i døren. Sett sine pigger gjennom døren. Installer nøtter og stram. Gjør det samme med den bakre vertikale nærmest baksiden av døren i nærheten av døren låsen.

6 Plugg den elektriske kontakten inn i vinduet motor. Fjern maskeringstape på vinduet og la vinduet til lavere inntil nedre kanal på linje med vindu regulator vinduet støtter. Installer de to boltene og stram.

7 Sett fuktighet skjold tilbake til sin opprinnelige posisjon. Installer dørpanelet og justere trim festene med sine respektive hull i døren og presse dem inn for å låse dem på plass. Monter skruen foran dørhåndtaket, den ene under vinduet bryteren og en under reflektor.

8 Koble vinduet bryteren pluggen og skyv vinduet bryteren tilbake i dørpanelet. Bytt avsløre molding foran dørhåndtaket.