Hvordan jeg installere en clutch for en 1993 Mazda B2200 Pickup?

Clutchen på 1993 Mazda B2200 pickup lastebil kan kraften fra motoren til å reise gjennom til overføring. Når clutchpedalen trykkes inn, kobles clutchen motoren fra overføring og tar belastningen av motoren, slik at motoren til å bygge opp moment. Den gjør det også glatt, gradvis overføring av kraft fra motoren til overføring. Hvis strømmen skulle smelle inn i sendingen, vil deler slites ut og bryte ofte.

Bruksanvisning

1 Koble den negative batterikabelen og legg den til side. Flytt girspaken i fri. Fjern knotten fra girspaken inne i bilen ved å skru den. Løft shifter oppstart av shifter håndtaket. Unbolt girspaken ved hjelp av riktig socket, og deretter fjerne den.

2 Jack pickup opp med gulvet jack, deretter støtte det med jack stands. Tapp overføring i avløpet pannen ved å løsne boltene på pannen og la væsken renne ned i avløpet pannen. Match-merke drivakselen ved å lage et merke på drivakselen og en tilsvarende merke på overføring tailshaft boliger. Fjern drivakselen å bruke de riktige kontaktene og skiftenøkler.

3 Skru av speedometer kabelen fra overføring saken boliger. Koble ledningsnettet pluggene på overføringen. Hvis du tror du kan være forvirret med hensyn til hvor de går når du setter bilen sammen, merke ledningsnettet plugger.

4 Unbolt og fjern fronteksosrøret og varmeskjoldet. Fjern ledningene fra starteren ved hjelp av riktig nøkkel. Sett nøtter tilbake på starteren slik at du ikke mister dem. Unbolt og fjerne starteren. Hvis parkeringsbremsen returfjær og kabler er festet til sendingen, løsne dem.

5 Fjern clutch slave sylinderen og hydraulikkledningen braketten (se Ressurser). La hydraulikkledningen festet til slavesylinder og sett slave til side der det ikke vil bli slått ned. Plasser trekloss på gulvet jack og rull den under motoren. Jekk det frem til trekloss berører bunnpannen, slik at det støtter motoren.

6 Plasser en girkasse jekk under sending hvis du bruker en heis. Hvis ikke, plasserer en blokk av tre på en annen etasje jack og rull den under overføring. Jekke den opp inntil tre eller overføring jack innslag og støtter overføring. Ta av clutchhuset dekselet.

7 Unbolt muttere og bolter som fester overføring montere og spjeldet til travers og muttere og bolter som fester travers til rammen side rails. Fjern travers.

8 Senk jack akkurat nok til at baksiden av overføringen senker og du kan nå boltene i toppen av klokkehuset. Fjern bell husboltene med riktig socket. Balansere overføring på jack og trekk kontakten og overføring rett tilbake til clutchen kommer av hovedaksel. Senk overføring og trekk det fra under pickup lastebil.

9 Markere posisjonen til de to pilot bolter. Unbolt de fire festeboltene og de to pilot boltene som holder koplingsdekselet på svinghjulet, to omdreininger om gangen for hver bolt. Trekk clutch platen av svinghjulet. Installer den nye platen på svinghjulet uten å berøre vendt eller får fett fra motoren på motstå. Rett inn clutchen med clutchjusteringsverktøyet som følger med ny clutch.

10 Sett på clutch dekselet, skru til de fire boltene og to svingbolter to eller tre omdreininger om gangen. Stram boltene til 15 fot-pounds av dreiemoment. Fjern clutch justering verktøyet. Smør utløserlager og utløserspaken kontakt på utgivelsen bærer navet og drivakselen bærende holderen litt glidemiddel med.

11 Sett på overføring av fôr akselen opp med midten av clutchen og trykke den ned på motoren. Sørg for at inngangskilesporene på linje med clutch platen rier. Pass på at tappen hullene passer over styrepinnene. Installer bell husboltene. Ta av transmisjons jack.

12 Sett på starteren og stram boltene fast. Fest starteren ledningsnett. Løft motoren opp nok til å installere den bakre travers, isolatoren og demper. Trekk til bolter og muttere bestemt. Sett drivakselen i halehuset. Koble drivakselen til bakakselen ved hjelp av de riktige kontaktene. Fest ledningene på overføringen. Sett på shifter, støvel og shifter knott. Koble den negative batteriledningen.