Hvordan jeg Gjenoppbygg trenger en håndverker Ratchet?

Hvordan jeg Gjenoppbygg trenger en håndverker Ratchet?


Craftsman skivene er kjent som noen av de mest pålitelige verktøy du kan kjøpe. De ser bruker hver dag i profesjonelle butikker og hjemme. Med tiden, men kan noen verktøy slites ut. Snarere enn å kjøpe en helt ny skralle, kan du gjenoppbygge din hjemme, forutsatt at du har de riktige verktøyene og nødvendige reservedeler. Gjenoppbygge håndverker skralle betyr at du vil beholde håndtaket på skralle, men vil erstatte den interne driften av verktøyet.

Bruksanvisning

1 Vri skralle slik at plassen drivmekanismen vender mot deg. En hog ring sikrer den interne driften av skrallen inn sperrehuset. Bruk hog ring tang til å presse denne ringen sammen, og deretter fjerne den fra skralle.

2 Snu skralle over i håndflaten og det indre arbeidet på sperre vil falle ut i det. Den interne driften av skrallen består av et enkelt tannhjul som også dobler som kvadratet drivmekanisme. Den ratcheting mekanismen ligger litt under tannhjulet, og du trenger ikke å erstatte det.

3 Sett skrallen gjenoppbygge kit erstatning tannhjul i hodet av pipenøkkel. Det er en god idé på dette trinnet for å slippe litt husholdning olje inn i hodet på skrallen. Bruk hog Ringtang for å komprimere hog ring og trykk den tilbake på plass på sperre å feste den nye brikke i huset til skralle.