Hvordan jeg Desulphate bilbatterier?

Hvordan jeg Desulphate bilbatterier?


En bil batteri benytter en kjemisk reaksjon for å generere elektrisitet. Den samme reaksjonen skaper etsende buildup på kabler og batteripolene av eldre batterier. Hvis du spør deg selv: "Hvordan kan jeg desulphate bilbatterier?", Da du ser dette materialet å bygge opp rundt din egen bilbatteri. Hva kan virke som en vanskelig jobb å takle er faktisk ganske lett hvis du følger noen enkle trinn.

Bruksanvisning

1 Rens bort store biter av rusk fra batteripolene med en stålbørste. Fjern forsiktig materiale fra ett innlegg og deretter den andre for å unngå å lage en forbindelse mellom de to før du kobler batteriet fra kablene.

2 Koble den positive kabelen fra batteriet med en skiftenøkkel og vri kabelen bort fra batteriet. Fjern den negative kabelen fra batteriet og også vri den bort.

3 Bland åtte deler vann til to deler natron i en bolle. Hell litt av blandingen over hver batteriet innlegget. Fyll en liten kopp med blandingen og dypp hver kabelende i løsningen. Når all korroderende materiale er fjernet fra metalldelene av kabelen og batteripolene, dyp rense eventuelle gjenværende materiale.

4 Fukt en tannbørste med rengjøringsmiddel og arbeid det inn i de små bretter rundt hver batteriet innlegget og deretter hver batterikabelen enden og klemme. Fortsett å fukte tannbørsten og skrubb hver batteriet innlegget og kabelklemmen til all etsende materiale fjernes.

5 Hell en kopp fersk vann over batteriet og kabelendene å skylle dem av. Tørk av batteriet og kablene tørke med en klut. Feste den negative kabelen til batteriet, etterfulgt av den positive kabel.