Hvordan jeg Clone trenger en Metro-telefon?

Hvordan jeg Clone trenger en Metro-telefon?


Hvis du bruker en Metro PCS telefonen, og du ønsker å bytte til en ny Metro PCS-telefon, er en av de tingene du ønsker å gjøre klone telefonkontaktene. Gjør du det er relativt enkelt og vil sørge for at du har ingen tap av telefonnumre når du bytter fra en telefon til den neste.

Bruksanvisning

1 Overfør alle dine telefonnumre på SIM-kortet. Tall kan lagres på enten i telefonminnet eller på SIM. Hver telefon har en annen prosedyre for å avgjøre hvor det sparer telefonnumre. Ta kontakt med din telefon manualen for å se hvordan du bytter kontaktene til SIM-lagring i stedet for telefonlagring.

2 Ta ut SIM fra den gamle telefonen og sett det inn i den nye telefonen. Hvis SIM-kortet må oppgraderes, ta det inn i en Metro PCS butikken og de vil klone data på det gamle SIM-kortet til det nye SIM-kortet gratis.

3 Start opp din nye telefonen og søke gjennom kontaktene dine for å kontrollere at alt er der. Hvis det er noen kontakter som mangler, er sjansene de fikk ikke overført til SIM og må lastes ned fra den gamle telefonen til SIM-minne.