Hvordan jeg Bleed Bak skivebremser i en 1996 Ford Taurus du?

Hvordan jeg Bleed Bak skivebremser i en 1996 Ford Taurus du?


Ford tilbød 1996 Taurus med to hjul foran skivebremser og bakre trommelbremser. Sent på markedet alternativer lar deg legge til fire hjul skivebremser, og nyere modeller kom lager med fire hjul skivebremser. Noen høyere-end 1996 modeller tilbys firehjuls plate alternativet. Når du skifter ut en komponent i bremsesystemet, må du blø luften ut av bremseslanger. Prosessen tar omtrent en time, og er den samme metoden for bakre vals eller bakre skivebremser på Taurus samt for andre modeller av Fords produsert i denne perioden.

Bruksanvisning

1 Hev Taurus passasjer bakhjulet opp fra bakken med en jekk. Plasser en jekkfoten under bilens klemme sveisen ligger omtrent fire inches fra hjulet godt mot midten av kjøretøyet langs sømmen. Fjern dekket ved hjelp av hjulmutternøkkel for å løsne og fjerne festeboltene.

2 Finn lufteskruen. På trommelbremser, er skruen på baksiden av trommelen rett over akselen. På skivebremser, er det på toppen av bøylen. Løsne skruen tilstrekkelig med en skiftenøkkel så det er lett å løsne og stramme raskt. Men ikke la det så løs at væske renner ut.

3 Fest gummislangen til lufteskruen. Senk den andre enden av røret inn i en gjennomsiktig plastflaske delvis fylt med bremsevæske.

4 Løft panseret på bilen. Finn bremsevæskebeholderen. Rens toppen av reservoaret og fjerne toppen. Sett den til side. Fyll reservoaret til streken. Mens blødning bremsene, sørg for at reservoaret faller ikke under halvfull. Fylle reservoaret etter behov. Når du har fullført prosessen, toppen av reservoaret og sett på lokket.

5 Ha en assistent trå inn bremsepedalen fast og holde det på plass. Løsne lufteskruen i noen sekunder, og se etter luftbobler i plastbeholder. Når strømmen inn i plast container stopp, stramme lufteskruen og ha assistent utgivelsen pedalen. Gjenta denne prosessen til det ikke er luftbobler kommer ut av røret. Gjenta prosessen tre ganger. Helt stramme lufteskruen.

6 Bytt ut dekk og slepe nøtter. Hev bilen med jekken å fjerne jack stands. Senk bilen til bakken med jack. Trekk til hjulmutrene til fabrikkens spesifikasjoner.

7 Gjenta trinn én til seks for sjåføren bakbremsen, så passasjeren frambremsen og deretter driveren frambremsen. Selv om din bakbremsene er de eneste som trenger blødning, unnlater å blø alle fire kan føre til luftbobler i linjen. Kontroller bremsevæskenivået i reservoaret, og fylle det som nødvendig med DOT-3 bremsevæske. Sett lokket på reservoaret. Test bremsene.

Hint

  • Løse trommelbremser kan trenge justering, fordi trommelbremser bruke hydrauliske og våren press for å aktivere. Hvis du oppdager løse trommelbremser etter blødning linjen, ta kontakt med en profesjonell for å ha trommelbremser justeres eller skiftes ut.