Hvordan Jailbreak en LG Chocolate

LG Chocolate, eller LG KG800 er en stilig telefon med en stor, 256K farger skjerm. Den har en potent 1,3 megapixel kamera som støtter en maksimal oppløsning på 1280 x 960 piksler, og bruker en LED-blits. Hvis du ønsker å installere tredjeparts applikasjoner og bruke alle SIM-kort på din LG Chocolate, må du låse den opp og få full tilgang til operativsystemet. Låse telefonen er ikke veldig komplisert, men du trenger Furious Gold låse boksen.

Bruksanvisning

1 Koble Furious Gold boksen til datamaskinen med USB-kabelen og sett inn CD som inneholder programvaren i CD-ROM-stasjonen. Dobbeltklikk på installasjonsfilen for å starte installasjonen av programvaren. Velg språk og klikk på "Neste" -knappen to ganger for å starte installasjonen.

2 Koble LG Chocolate til Furious Gold boksen ved hjelp av telefonens standard USB-kabel. Slå av telefonen.

3 Bruk en fil nettleser for å gå til "C: \ Program Files \ Furious Gold" mappe på datamaskinen. Dobbeltklikk på "LGM2" ikonet for å starte Furious Gold programvare.

4 Velg "LG KG800" oppføring fra listen over telefoner. Velg "Bruk FTDI" og trykk "gjøre jobben". Slå på telefonen når programvaren ber om det. Du vil se en "Starte kommunikasjon" melding på datamaskinen og Furious Gold vil begynne å låse opp telefonen. Prosessen tar mindre enn 30 sekunder.

5 Koble telefonen fra Furious Gold boksen når opplåsing er ferdig. Start telefonen på nytt og teste om operasjonen var vellykket ved å sette inn et annet SIM-kort.

Hint

  • Låse LG Chocolate vil ugyldiggjøre garantien.