Hvordan Jailbreak en 32-Gig iTouch

Hvordan Jailbreak en 32-Gig iTouch


Jailbreaking iPod Touch - også kjent som en iTouch - er lett, spesielt med et program som heter "limera1n." Når iPod Touch er jailbroken, vil du ha tilgang til Cydia app store som inneholder eksklusive apps tilgjengelig for jailbroken iPod Touch. I tillegg kan du også endre ikonene på iPod Touch, laste ned forskjellige temaer, og endre systemlyder.

Bruksanvisning

1 Koble iPod Touch til din PC eller Mac via USB-porten. Hvis iTunes åpnes, må du lukke det før du starter jailbreaking prosessen.

2 Open "limera1n" og klikk på store "gjøre det ra1n" -knappen som dukker opp.

3 Hold "Home" og "Power" knappene samtidig når du blir bedt om å gjøre det. Slipp "Power" knappen når programmet ber deg om å gjøre det. Når dette er gjort, vil programmet nå informere deg om at det er "i DFU-modus." Vent til programmet for å avslutte arbeids, ignorerer det faktum at iTunes har lansert i bakgrunnen.

4 Les meldingen som vises som informerer deg om at jailbreak er klar. Klikk "OK" på vinduet og close "limera1n."

5 Start iPod Touch etter at du ser "limera1n" regndråpe ikonet på enhetens skjerm. Når iPod Touch har fått startet på nytt, vil du legge merke til at den "limera1n" app er nå installert. Åpne dette programmet og på hovedmenyen klikk "Cydia", og klikk "Install" øverst til høyre på skjermen. "Cydia er en app-butikk for nedlasting av programmer spesielt for en jailbroken enhet. Du kan bla gjennom butikken og prøve noen av apps.

Hint

  • Selv om du aldri bruker iTunes i jailbreaking prosessen, er det viktig at du har det installert uansett, slik at datamaskinen kan kommunisere ordentlig med iPod Touch.