Hvordan installerer jeg en Sony CDX-1000RF CD-spiller?

Sony CDX-1000RF er en AM / FM stereo med en innebygd, single-platers CD-spiller. Dette ettermarkedet stereo kan monteres inn i stereo montering dock for de fleste biler som godtar enkelt DIN (2-av-syv-tommers) stereo dekk. Du kan ha Sony CD-spiller installert i bilens dashbord stereo dock av en profesjonell bil lyd tekniker, eller du kan kjøpe de nødvendige adaptere og utføre installasjonen selv.

Bruksanvisning

1 Løft panseret på bilen og koble den negative batterikabelen fra den negative batteripolen. Bruk en skiftenøkkel til å løsne kabelklemmen. Løft kabelen fra batteripolen og sett den til side til CD-spilleren er installert.

2 Fjern den gamle stereo. Følg instruksjonene fra bilens reparasjonshåndbok for fabrikken stereo fjerning. Koble stereo ledningskontakter og antennekabelen fra baksiden av stereo.

3 Sett inn installa ermet eller krage som følger med CD-spiller. Bruk en flat skrutrekker til å bøye metalltappene ved åpningen av kragen for å feste den i bilens stereo montering dock. Trekk stereo ledninger og antennekabelen fra baksiden av dokken til forsiden av installasjonen ermet.

4 Plugg bilens stereo ledningskontakter til ledelsen kontaktene på ledningsnettet adapter. For GM biler, plugge antennekabelen inn i GM antenneadapterkabel.

5 Plugg ledningsnettet adapter bly kontakter inn i uttak på venstre side av Sony CD-spiller. Plugg antennekabelen bly (eller adapter ledelsen GM biler) inn i stikkontakten på nedre høyre hjørne av Sonys bakpanelet merket "FM ANT."

6 Skyv CD-spiller inn i installasjonen ermet til den klikker på plass på begge sider. Bytt ut noen dash paneler som ble fjernet i henhold til instruksjonene i reparasjonshåndboken.

7 Plasser den negative batterikabelklemmen tilbake på negativ batteripol. Stram kabelens klemmen til innlegget med en skiftenøkkel eller tang.

8 Slå på Sony CD-spilleren ved å trykke på "PLAY" -knappen under etiketten "AMS" på venstre side av enheten. Trykk på reset-knappen, plassert nederst i venstre hjørne av stereo ansikt, med en liten spiss gjenstand, som en liten skrutrekker eller kulepenn.