Hvordan installere og oppdatere iPhone-programmer

Hvordan installere og oppdatere iPhone-programmer


Ønsker du å utvide din iPhone muligheter? Installere og oppdatere programmer på telefonen er enkel og rask å gjøre. iPhone-programmer vil hjelpe deg å sjekke nyheter, post innhold til bloggen din, kan du bruke online spill eller se videoer hvor som helst du går. Det tar bare noen få skritt for å oppdatere apps på iPhone.

Bruksanvisning

1 Hvordan installere og oppdatere iPhone-programmer

Gå til iTunes delen på Apple online-området - se ressurser nedenfor - og, på høyre side av skjermen, vil du finne linken for å laste ned iTunes og installere den på datamaskinen. Installere den.

Hvis du har iTunes, kan du hoppe over dette trinnet.

2 Finn en liste over programmer i den jeg {finpusse delen av Apple.com at du kan installere på din iPhone. De fleste av dem er gratis. Du kan bla gjennom disse programmene, også kalt apps, gjennom iTunes-butikken, også. Imidlertid har Apples nettside mer informasjon om hvert av programmene, med en kort beskrivelse på dem.

3 Velg programmet du vil ha på din iPhone. I tilfelle du velger den på Apple Store på Internett, vil det be deg om å starte iTunes på datamaskinen din.

Klikk på Get / Buy App å laste den ned. Det vil vise på menyen til venstre i iTunes at du laster ned den. (Ikonet er en sirkel i bevegelse rett ved siden av "Applications").

4 Hvordan installere og oppdatere iPhone-programmer

Klikk på programmenyen, og du vil se så mange av dem som du har lastet ned. Når det er en oppdatering tilgjengelig for noen av dem, vil den vise en rekke ved siden av "Programmer". For informasjon om hvordan du installerer programmer oppdateringer, følger det neste trinnet.

5 For å oppdatere programmene, må du laste ned oppdateringen til datamaskinen via iTunes, og deretter synkronisere iPhone til datamaskinen slik at oppdateringene er fullført. Klikk på Programmer-menyen, og på bunnen, vil du finne antall tilgjengelige oppdateringer. Klikk på denne linken og velge oppdateringene du vil installere.

6 Koble iPhone til datamaskinen. Klikk på din iPhone-navnet på menyen til venstre i iTunes, og velg deretter kategorien Programmer.

Under denne menyen kan du velge å oppdatere og installere programmer ved å synkronisere de nye søknadene mellom datamaskinen med din iPhone.

Hint

  • Din iPhone vil også advare deg når det er tilgjengelige oppdateringer ved å vise en rekke ved siden av Apps knappen på iPhone dashbordet. Du kan oppdatere dine applikasjoner direkte ved å følge trinnene på din iPhone