Hvordan Inspiser Distributør Cap i en bil

Du tror det kan være noe galt med distributør cap i bilen. Å vite hva du skal se etter når du har problemer med distributør cap bare krever litt kunnskap og litt forsiktig observasjon. Her er hvordan du kontrollerer distributør cap i bilen, slik at du kan holde tenningssystemet kjører på alle sylindere.

Bruksanvisning

1 Ta av tennplugg ledninger fra distributør cap. Legg merke til plasseringen av disse trådene på distributør cap slik at du kan erstatte dem i riktig rekkefølge.

2 Ta din distributør cap og rotor. De fleste rotorer vil løsne, men noen vil ha en bolt som du må fjerne før du er i stand til å inspisere rotoren.

3 Se etter karbon sporing på både rotor og distributør cap, som viser at du har fått en økning i motstand et sted i bilens tenningssystemet, for eksempel en utslitt tennplugg eller skadet tennpluggledningen.

4 Undersøke distributør cap for sprekker eller slitasje i plast av fordeleren hetten på innsiden i nærheten av kontaktene og andre steder. Sjekk rotor for overdreven slitasje også.

5 Sjekk den fjærbelastede kontakt knappen i midten av distributør cap som driver rotoren. Det bør bevege seg fritt og ikke beslaglegges. Hvis det er, erstatte distributør cap og rotor med en ny en fra auto deler butikken.

Hint

  • Du kan føre til at bilens motor å bli tent hvis du setter tennplugg ledninger tilbake på distributør cap i feil rekkefølge.
  • Pass på at du installerer en ny distributør i bilen din riktig. En løs eller feil montert distributør cap vil forårsake startproblemer.