Hvordan igjen en talepost Med Simple Mobile Uten at telefonen ringer

Hvordan igjen en talepost Med Simple Mobile Uten at telefonen ringer


Det finnes en rekke situasjoner som fører til at du ønsker å legge igjen en beskjed på noens telefon uten deres telefonen ringer. Enkel Mobile kunder med tilgang til programmer på telefonen sin kan få tilgang til tjenester, inkludert Slydial og Bluff My Call. Disse programmene lar deg koble med telefonsvarertjenesten på en mottaker fra mobiltelefonen. Slydial gir mulighet til å koble til ved hjelp en telefon og krever ikke tilgang til programmet.

Bruksanvisning

Slydial

1 Installer Slydial programmet på telefonen. Trinnene for å installere Slydial vil variere basert på enheten. For å installere programmet, kan du gå til Apple App Store for iPhone og iPod installasjon, Android Market for Android-telefoner eller Blackberry App World for Blackberry-enheter.

2 Åpne Slydial program på telefonen, og trykk "Kontakter" for å ringe talepost til en av kontaktene dine, eller "Manual Dial" å ringe mottakerens telefonnummer. Velg kontakten eller slå nummeret du ønsker å ringe, og trykk "Call". Du vil bli koblet direkte til mottakerens telefonsvarertjeneste.

3 Spill inn meldingen når du blir bedt av mottakerens talemelding. Koble samtale etter at du har fullført innspillingen.

Bløffe My Call

4 Installer Bluff My Call programmet på telefonen. Fremgangsmåten for å legge programmet til telefonen vil variere basert på enheten. (Se Resources.)

5 Åpne Bluff My Call programmet på telefonen og velg "Rett til Voice Mail."

6 Skriv inn mottakerens telefonnummer eller velg nummer fra kontaktlisten din og trykk på "Ring" knappen på telefonen. Du vil automatisk bli koblet til mottakerens talepost.

Hint

  • Slydial kan nås fra en hvilken som helst mobil eller fasttelefon ved å ringe 267-759-3425.