Hvordan igjen en mobiltelefon meldingen uten at telefonen ringer

Hvordan igjen en mobiltelefon meldingen uten at telefonen ringer


Ønsker du å ringe noen sent på kvelden, men ønsker ikke å vekke ham opp? Eller har du noe å fortelle noen, men har ikke mye tid til å snakke? Det er mange tilfeller når du måtte ønske å forlate en mobiltelefon melding direkte til noens personsvar uten deres mobiltelefon ringer. Mottakerens telefonnummer vil varsle henne om en ny talemelding uten å ringe.

Bruksanvisning

1 Bruk en talemeldingssystemet som lar deg koble direkte til noens mobil talepost uten hans telefonen ringer. Slydial (se Ressurser) lar deg koble direkte til noens personsvar etter at du lytter til en kort annonse.

2 Ring back-end mobilsvarnummeret for mobiltelefon leverandøren av den personen du ønsker å nå. Dette nummeret er tilgjengelig enten via en elektronisk database (se Ressurser), eller gjennom leverandørens kundeservice. Når du har back-end mobilsvarnummer, slå det, lytte til instruksjonene og tast inn mobilnummeret til personen du ønsker å nå.

3 Ring du eier mobilsvar hvis du ønsker å legge igjen en beskjed for noen andre på samme nettverk. Tilgang til hovedmenyen. Lytt til instruksjonene og trykk på tilsvarende tallet for å spille inn en melding. Deretter taster du inn telefonnummeret til mottakeren.