Hvordan identifisere Ukjent telefonnumre

Tallet som kommer opp på din anrops-ID er ukjent, og navnet sier "Ukjent". Kan det være en regning samler? Eller kanskje en lang mistet slektning med gode nyheter? Identifisere ukjente telefonnumre er lett kan hjelpe deg å fange den irriterende telefonselger eller din gode venn.

Bruksanvisning

1 Skriv ned telefonnummeret på et stykke papir. Pass på å også oppmerksom på den tiden av dagen du mottok samtalen hvis du tror det utgjør trakassering eller krenke Ikke Ring registret regler. Du trenger denne informasjonen for å rapportere samtalen til myndigheter og telefonleverandøren.

2 Gå til Yahoo People Search og sette telefonnummeret det ukjente som ringer inn i søkefeltet. Skriv inn bare tall, inkludert retningsnummer. Ikke ta med bindestrek eller parentes.

3 Bruk Reverse Cell Phone Finder en programvare for å finne ut navnet på en mobiltelefon eier. Denne gratis program kan lastes ned online fra CNet hjemmeside, og har blitt testet for å sikre at det ikke inneholder spyware.

4 Bruk TrapCall å identifisere innringere til din mobiltelefon, herunder private og blokkerte numre. Per mai 2009, er denne tjenesten som tilbys gratis.

Hint

  • Skruppelløse innringere kan lett kamuflere sine telefonnumre med allment tilgjengelige tjenester som Spoofcard at forkledning telefonnumre. Med andre ord, kan antallet som dukker opp på din anrops-ID ikke matche den som ringer ekte telefon number.If en ukjent innringer ber om sensitiv informasjon som personnummer eller bankkontoinformasjon, ikke stoler på innringer-ID. Fortell den som ringer må du ringe ham tilbake på hans hovedselskap telefonnummer før tilbyr personlig informasjon.