Hvordan identifisere Polaroid Instant Film

Alle som husker 1970-tallet og 1980-tallet vil huske det velkjente synet av en blinkende lyspære fra en Polaroid kamera og instant film spratt ut fra kameraet. Disse filmene sett gul til å begynne med, men i løpet av få minutter, et synlig bilde vist på filmen. Dessverre, for de fleste nostalgi entusiaster, Polaroid selskapet utstedt en uttalelse i 2008 hevder de vil avslutte produksjonen av alle direkte filmer som 2008/2009. Identifisering av Polaroid øyeblikkelig film er en forholdsvis enkel prosess.

Bruksanvisning

1 Gå til en kamera utsalgssted eller en fotografering butikken og finne Polaroid film produkter. Disse er vanligvis gruppert eller kategorisert etter merke eller film spesifikasjon.

2 Se etter en boks av Polaroid film som leser "Instant Film." Disse kan være vanskelig å finne på grunn av redusert popularitet og suspendert produksjon av filmen. Spør fotografering butikkansatt for å få hjelp hvis du ikke kan enkelt finne Polaroid produkter. Butikken kan ikke bære produktene lenger.

3 Identifiser hvis instant film er kompatibel med modellen av Polaroid kamera. Filmen og kamerakompatibilitet er notert på baksiden av filmboks eller emballasje.

Hint

  • På grunn av den økte populariteten til digitale kameraer, er instant film svært vanskelig å finne. Du må kanskje gjøre et søk for å finne leverandører som bærer eldre filmer.
  • Som i 2009, har produksjonen av Polaroid Instant film blitt suspendert, men det er fortsatt et lager av denne obskure film i markedet.