Hvordan identifisere Mazdas

Mazda Selskapet ble grunnlagt av Jujiro Matsuda i 1920; sitt opprinnelige navn var Toyo Cork Kogyo. Sin første bilen var det tre hjul lastebil. Sin første personbil ble utgitt i 1960, og det var den første av mange populære biler som fortsatt nytes i dag. Du finner mer en populær modell av Mazda biler på veien i dag. Lære å identifisere de ulike modellene er mulig ved å gjenkjenne trekk i bilene.

Bruksanvisning

1 Åpne panseret av bilen og se etter støvdeksel på motor eller en plate som er plassert bak cam tannhjul. På hver vil du se 2.0L eller 2.2L. 2.0L er de identifiserer Mazda F2SA; den 2.2L indikerer en Mazda FE.

2 Se på veivakselen. For Mazda FE, kan det være tre typer veivaksler: en lang nese tastet som har en sveiv nese som er 1,9 inches lang, en pin type som har en sveiv nese som er en tomme lang og en kort nosed tastet som har en sveiv nese som er 1 tommer lang. Mazda F2SA har bare kort og lang nese veivaksel, mens veivakselen for Mazda F2SM er forskjellig fra alle tre.

3 Inspiser topplokk av motorene. Mazda FE og Mazda F2SA har samme stil av topplokk. Se etter enten FE79 eller F8 stemplet på hodet på inntakssiden.

4 Undersøk registerremmen. Til Mazda FE, bruker kjøretøyet en strekkanordning, bruker Mazda F2SA en strekkanordning, samt et reguleringsbelte, mens Mazda F2SM benytter en registerkjede.