Hvordan identifisere liket av en Chevy Truck

Hvordan identifisere liket av en Chevy Truck


Gjennom årene Chevrolet lastebiler har blitt tilbudt i forskjellige karosserivarianter - fra pickups, til varebiler og nyttekjøretøy. Identifisere Chevrolet lastebil organer er et spørsmål om å dekode de relevante delene av Vehicle Identification Number, eller VIN. VIN-systemet ble konsolidert i 1981 og fortsetter som et standardisert 17-stillingskode, universell til alle bilprodusenter. Tidligere ble ulike systemer som brukes av private produsenter, og siden disse kodene endret seg gjennom årene, ulike koder krever ulike dekoding teknikker.

Bruksanvisning

1 Finn VIN-koden. Avhengig av året lastebil i spørsmålet, det ligger enten i førersiden dør jamb eller på motsatt hjørne av førersiden dashbordet. Hvis plassert på dashbordet, er det best sett gjennom frontruten. Dersom trucken er tidligere enn 1981, er VIN 11 stillinger, om senere, 17 stillinger.

2 Dechiffrere pre-1981 VIN. Ifølge Chuck Chevy Truck Pages, de seks første posisjonene til 11-sifret VIN er den viktigste og identifisere, i rekkefølge; divisjonen, chassis type, motorbetegnelse, serie, kropp stil og årsmodell. Eksempelet, CKL149F-100000, er en 1979 Chevy firehjulstrekk, halvt tonn pickup, produsert i Flint, Michigan. Den syvende posisjon identifiserer forsamlingen anlegget og de resterende seks sifrene er bilens sekvensielle produksjonsnummer.

3 Dekode post-1981 VIN. De viktigste legeme identifiserings-seksjonene i 17-stillingen koden er stillinger fem til syv. Disse stillingene utpeke, i rekkefølge, chassis type kjøretøy serien og kroppstype. En VIN med posisjoner fem gjennom syv lesing "C13" er en to-wheel drive full-size 1500 pickup med en fire-dørs cab.

4 Bestem bilens årsmodell. Den tiende plasseringen av VIN identifiserer årsmodell. Vinguard.org viser årsmodell kodene, som begynner med "L" for 1980, en liste utvikler alfabetisk, bytte til en numerisk kode, og deretter tilbake. Bokstavene "jeg", "O", "Q", "U", "Z" og tallet "0" brukes ikke hvor som helst i VIN. Året 1990 er representert med "Y", gå tilbake til "1" for 1991. Året 2000 er merket med "A."