Hvordan identifisere en Reliance Motor ID #

En produsent av elektriske motorer i over 100 år, Reliance tilbyr en komplett linje av vekslende (AC) og likestrøm (DC) motorer. Kjøpt av Baldor Corporation i 2007, fortsetter Reliance divisjon til å produsere industrielle, bilbransjen og andre elektriske motorer i et bredt spekter av spesifikasjonene. Identifisering av Reliance elektriske motorer krever lokalisering og refererer tallene fra identifikasjonsplaten. Den primære tallene er modellen, kataloger og National Electrical Manufacturers Association, eller NEMA, rammenummeret - en universell kode som brukes av alle elektriske motorprodusenter. Elektriske spesifikasjoner er viktig, som motorer med samme modellnummer kan ha ulike elektriske spesifikasjonene.

Bruksanvisning

1 Se på Reliance motorhuset for å finne ID-plate. ID Platen er normalt fremtredende på motorhuset. Det er raskt identifiseres ved Reliance / Baldor navn omtalt på toppen av koden.

2 Finne forskjellige koder og elektriske karakterer på ID-taggen. Modellen og NEMA rammenummeret er vanligvis på den øverste linjen, under firmalogo. Alle koder finnes på Reliance ID-kodene har overskrifter identifisere hva de representerer. På grunn av mengden av ulike Reliance modeller produsert gjennom årene, har de en rekke forskjellige modeller og ramme tallformater.

3 Skrive ned modellen og rammenummeret, samt noen elektriske informasjon. Den elektriske informasjonen på id-kode, slik som volt og ampere, vil bidra til ytterligere å identifisere Reliance motor når den generelle modellen bestemmes.

4 Finn rammen og modellnummer i Reliance / Baldor katalog. Reliance har en omfattende katalog som identifiserer de ulike modellene for tiden produseres. Slå opp modellen ved hjelp av modellnummer, noen ganger referert til som katalognummer, eller NEMA rammenummeret. Bruke elektrisk informasjon for å ytterligere identifisere de Reliance elektrisk motor. For eksempel, NEMA rammenummer "143T" og katalog (modell) nummer "CP3580T," identifiserer en tre-fase, helt lukket, fot-montert alvorlig plikt motor, produsert i tre forskjellige volt modeller og tilgjengelig fra en til 400 hk når det refereres til Reliance katalog.

Hint

  • Reliance skal hjelpe til med å identifisere noen elektrisk motor produsert av dem, inkludert eldre modeller som ikke lenger produseres. De gir en identifikasjon delen der du kan legge inn ulike ID tag tall for en modell søk.