Hvordan identifisere Cell Phone Carrier fra et telefonnummer

Hvordan identifisere Cell Phone Carrier fra et telefonnummer


En 10-sifret telefonnummer, enten fasttelefon eller mobil basert, består av tre deler, retningsnummer, prefiks, og linjenummer, som hjelper med å gjøre telefonsamtale tilkoblinger mulig. Disse tallene blir noen ganger referert til som 3-3-4 ordningen, som kan vises ved den fiktive nummer, 800-555-1212. Telefonnumre er administrert av det nordamerikanske nummerering Plan Administration, NANPA, finansiert av telekommunikasjonsbransjen, med FCC ha generell oversikt.

I den ovenfor angitte telefonnummer, er 555 prefikset. Prefikset (noen ganger kalt utveksling, svitsjen eller sentralt kontor) er det som bidrar til å identifisere bærer av en bestemt celle telefonnummer, for et lokalt område. Det er mange veier som du kan ta for å identifisere en transportør, inkludert en rekke nettsteder, men denne artikkelen vil fokusere på å bruke den offisielle tildelingen kroppen av telefonnumre, den NANPA.

Bruksanvisning

Hvordan identifisere Cell Phone Carrier fra et telefonnummer

1 Fange opp informasjon. Du bør prøve å få komplett 10-sifret telefonnummer. Prefikset er den viktigste delen for å identifisere transportøren, men har retningsnummer (de første 3 tall) er nødvendig for den metoden du er i ferd med å bruke. Hvis mulig, samle staten også.

2 NANPA. Etter at du har opprettet en Internett-tilkobling, peke nettleseren din til www.nanpa.com. På neste side, på venstre side, se etter bar merket "Rapporter" og klikk på den. På neste side, se etter "Central Office Kode Reports" linken, og klikk på den. På neste side klikker du på "Central Office Kode Benyttet Report", som gir en up-to-date liste over prefikser.

3 Generere rapporten. Du skal nå se en side merket "Benyttet kode Reports." Du vil bli bedt om å "stat" og "Norsk Folkehjelp." NPA er nummer planområdet eller retningsnummeret, som er de 3 første sifrene i et 10-sifret telefonnummer. Ved hjelp av rullegardinlisteboksene velger staten og retningsnummer. Deretter klikker du på "Fortsett" knappen. (Hvis du ikke vet staten som tilsvarer retningsnummeret, kan du bruke "NANPA: Area kode og stedsinformasjon" i "Reference" for å samle denne informasjonen.)

4 Analyser rapporten. Følgende side vil generere en Benyttet koder rapport i tabellformat. Den NANPA bruker begrepet "NXX" når det refereres til prefikser. Visuelt skanne etter kolonnen med "NXX" for tre-sifret prefiks, som er en del av telefonnummeret du undersøker. Tre kolonner over fra "NXX", vil du finne en kolonne merket "Firmanavn", som identifiserer operatør for telefonnummeret ditt.

Hint

  • Trådløst lokalt nummerportabilitet (LNP), gjør at en forbruker å endre operatører, men de kan holde samme telefonnummer. Denne fremgangsmåte er, for det meste, sømløs, men det kan være perioder av "mixed" service mellom bærere. Mer informasjon om dette finner du på "FCC: Wireless Local nummerportabilitet (Wireless LNP)" linken under "Resource" -delen.