Hvordan identifisere bruksområder for en Lucas C9E Battery

Den C9E batteriet er produsert av Storbritannia-baserte selskapet Lucas Electrical. Selskapet gjør en rekke auto deler, inkludert lys, vindusviskerne, startere og dynamoer. Lucas gjør forskjellige typer batterier til biler, motorsykler, båter, golfbiler og leker. Ifølge selskapet er C9E en standard 12-volts bilbatteri. Imidlertid kan det også brukes til å gi likestrøm for små elektromotorer som bordsmotorer.

Bruksanvisning

Biler

1 Åpne panseret på bilen C9E kan brukes i.

2 Fjern de negative og positive batterikablene fra det gamle batteriet med pipesett og løft det gamle batteriet ut av batterirommet. Legg merke til om kjøretøyet har "top post" eller "side post" batterikabler. Den C9E er en topp-post batteri, så det er ikke kompatibelt med biler som har side legg kabler.

3 Mål dimensjonene av bilens tomt batteri boks med målebåndet. Den C9E batteriet er 9 inches lang og 7 inches bred. Hvis dimensjonene av bilens batterikassen er betydelig større enn dette, er C9E ikke riktig batteri til bilen.

Trolling Motors

4 Finn strømkablene som går fra trolling motor. Disse er festet til den fremre, nedre seksjon på de fleste motorer.

5 Hold strømkabelen fører opp til C9E batteripolene for å se om de er kompatible. De fleste trolling motor strømkabler har ender som festes til topp legg batterier som C9E.

6 Les effektbehov på trolling motor. Disse vil bli skrevet ut på et lite klistremerke på forsiden av trolling motor. Kontroller at strømtilførselen ved 12-volts C9E batteri er verken for høyt eller for lavt til å drive trolling motor.