Hvordan identifisere 1956 Buick Modeller

1956 var et viktig år for bransjen, som det var i ferd med å bryte ut fra stodgy eldre design og legge til flere hestekrefter. Alle 1956 General Motors modellene har samme styling, men hvert merke har sine varemerker, inkludert Buick. Ifølge en pris oppføring funnet på den klassiske Buick, lineup for 1956 inneholdt variasjoner innenfor serien tallene 40, 50, 60 og 70. Hver modell er en liten variant av det generelle temaet og alle 1956 Buick er lett identifiseres både visuelt og ved å dekode kjøretøyet identifikasjonsnummer.

Bruksanvisning

1 Vis Buick fra begge sider. Ifølge The Classic Buick, har 1956 Buick varemerke ventilasjonshull og feiing krom, som begynner på forhjulet, skrånende ned til forkanten av bakhjulet godt før feier over og mot baksiden av bakhjulet. Tre krom luftehullene er plassert på fendere, foran dørene, mot fronten av bilen.

2 Finn VIN nummer. Ifølge Buick Gud, det er plassert på en ID-kode på en plate på førersiden dør søyle.

3 Dekode VIN-nummer. Ifølge VIN dekoding guide på Buick Gud, representerer det første sifferet modellen serien, "4" for 40-serien, "5" for 50-serien og så videre. Følgende brev er året betegnelsen, "C" for 1956, "D" for 1957. Det tredje sifferet representerer forsamlingen anlegget og de følgende tallene er de sekvensielle produksjon tall.

4 Bestem Buick modell. Som første siffer i VIN representerer Buick serie nummer: "40" Special, "50" Super, "60" tallet og "70" Roadmaster, visuelt bestemme modellen i serien. Ifølge The Classic Buick, alle 1956-serien biler tilbudt et konvertibelt kupé og "Riviera" coupes og sedans. The Special, Super og Roadmaster serien "alle har fire-dørs sedan, mens bare Spesiell serie tilbudt en to-dørs sedan. Stasjonsvogner er enten 40 eller 60-serien. Siden Riviera modellene er de eneste modellene som er klassifisert som hardtops, det er ingen poster mellom de foran og bak vinduer. Når begge vinduene er nede, er det ingen hindring.