Hvordan holde minnet om min Pioneer DEH-P5100UB

Hvordan holde minnet om min Pioneer DEH-P5100UB


DEH-5100UB av Pioneer Electronics er en ettermarkedet bil stereo med CD-spiller, 7-bånds grafisk equalizer, avtagbar frontplate, fjernkontroll og en USB-port som gjør det mulig for MP3-spiller tilkobling. DEH-5100UB er HD radio klar, satellittradio klar og Bluetooth klar. Utvide bilens lydanlegg for å inkludere eksterne forsterkere kan oppnås gjennom tre sett med RCA linjeutgangene. DEH-5100UB har også en klokke og 18 FM forhåndsinnstillinger som er avhengige av et tilbehør strømkilde for å holde dem i minnet. Hvis DEH-5100UB ikke er koblet til et tilbehør strømkilde, vil klokke og forhåndsinnstilte stasjoner nullstilles hver gang du slår av bilen.

Bruksanvisning

1 Finn bilens batteri. Koble den svarte negative batteriet kabelen med en skiftenøkkel.

2 Fjern plastdekselet som omgir Pioneer DEH-5100UB bruke en fjerning panel verktøy for å lirke den forsiktig bort fra dashbordet. Fjern skruene som fester stereo på plass ved hjelp av en skrutrekker. Skyv stereo fremover til ledningene er utsatt.

3 Finn bilens blå tilbehør ledningen bak stereo. Fjern 1/4 tomme av trådens beskyttende plastbelegg ved hjelp av et verktøy Klein. Finn den blå tilbehøret ledningen som kommer fra baksiden av Pioneer DEH-5100UB. Pakk bare wire enden av ledningen rundt den eksponerte delen på bilens tilbehør wire. Pakk forbindelse med elektrisk tape.

4 Skyv stereo tilbake på plass. Fest stereo med skruene som ble fjernet tidligere. Sett på plass plastdekselet ved å trykke den på plass. Sett den negative batterikabelen.

Hint

  • Ta kontakt med Pioneer DEH-5100UB brukerveiledning for å bidra til å identifisere stereo tilbehørs wire.
  • Elektrisk skade kan oppstå på Pioneer DEH-5100UB i tilfelle den negative batterikabelen ikke er frakoblet.