Hvordan holde fugler fra å bygge reir på Motor av en bil Under the Hood

Hvordan holde fugler fra å bygge reir på Motor av en bil Under the Hood


Fugler som er klare til reiret er tiltrukket av sikkerhet, ly og varme regelmessig finnes under panseret på biler. Hvis ikke fjernes innen rimelig tid, kan fugler og deres reir skape kaos på bilen din ved å starte branner og tilstopping motoren din. Lære å hindre fuglene fra å bygge reir under panseret på bilen er viktig hvis du ønsker å holde bilen i best stand mulig.

Bruksanvisning

1 Fjern alle hekkende materialer fra under panseret på bilen din. Hvis fuglen allerede har bygget reiret helt, anbefaler University of Illinois College of Veterinary Medicine plassere reiret i en plast one-gallon iskrem beholder og spikre den til et tre så høyt du kan nå.

2 Spray en fugl frastøtende, som Bird Shield eller lignende, på toppen av bilens panser og på alle dekk. Følg instruksjonene på etiketten for de beste resultatene. Du kan kjøpe fugl repellents på hjem og hage butikker.

3 Plasser forskjellige objekter på panseret av bilen, som leketøy slanger og ugler, for å skremme fuglene bort og hindre dem fra å komme inn din bil. Endre objektene regelmessig for å hindre fuglene fra fanger på eller blir for vant til objektet.

4 Sett ut mange fuglekasser i hagen din for å tiltrekke fugler bort fra under panseret på bilen din. Fugler ser for sikre steder å bygge reir - som fuglekasser. Plasser fuglekasser i skyggen og høyt opp fra bakken for å holde rovdyr i sjakk.

Hint

  • Hvis du mistenker at en fugl er å bygge et reir under panseret på bilen din, kontroller alltid før du starter bilen for å forhindre skade eller drepe fuglen.
  • Plant masse trær rundt hagen din for å oppmuntre fugler å bygge sine reir i trærne.
  • Ikke spray fuglen frastøtende under panseret på bilen, som lukten vil gå inn i interiøret i bilen din og væsken kan skade motoren.
  • Prøv aldri å fjerne en fugl hekker med bilen din er slått på, som du kan skade deg selv.