Hvordan Hide Speaker Wire i Wall

Hvordan Hide Speaker Wire i Wall


Høyttaler ledninger kjører over gulvet eller langs veggen kan ødelegge utseendet på en hjemmekino samt presentere en fare. Ett feiltrinn og en fot kan få snagged under en ledning, forårsaker potensiell skade eller, i beste fall, en høyttaler rykket fra sin montering og kastet på gulvet. Snarere enn å avtale med et virvar av høyttalerledninger for hjemmekino, kan du skjule ledninger bak en vegg for å lage et rent, farefritt installasjon. En fisk tape verktøyet kan få jobben gjort.

Bruksanvisning

1 Slå av strømmen til hjemmekino rom ved å slå av skillebryteren.

2 Lag en blyant merke på veggen bak underholdningssenter eller media stativ der høyttaleren ledningen vil gå inn i veggen bak mottakeren, deretter plassere en annen blyant merke på veggen der ledningen vil gå ut å få kontakt med en høyttaler.

3 Åpne et hull 1/2-tommers diameter i veggen på de to blyantmerker, med batteridrevet drill.

4 Skyver spissen av fisk båndet inn i det første hullet, og deretter forlenger metallbånd inn i veggen ved å trekke den av spolen for å lede spissen mot det andre hullet.

5 Ta tak i løkken ved enden av fisken båndet når det kan ses bak det andre hullet, ved hjelp av blyant eller en borkrone for å fange løkken, og trekke den ut av veggen.

6 Kjør den ene enden av høyttalerkabelen gjennom løkken og knytte det til fisken tape med en halvstikk-knute.

7 Hente fisken båndet gjennom veggen til det første hullet, trekker langs høyttalerledningen inntil begge kan fjernes fra veggen.

Hint

  • Frontplater for å dekke de to hullene i veggen er tilgjengelig på stereo og jernvareforretninger. Dette er valgfritt fordi de to hullene kan være skjult av høyttaleren og media rack eller underholdningssenter.
  • Ikke slå på strømmen til rommet til alle verktøy er fjernet fra hullene i veggen.