Hvordan Hevert å fjerne vann fra en Gas Tank

Hvordan Hevert å fjerne vann fra en Gas Tank


Vann kan kondensere inne i gasstanken til en bil i fuktig klima. Når gasstanken er nesten tom, er det en større innvendig overflateareal av tanken, hvor vanndråper kan danne. Vann akkumulering i gasstanken er til skade for driften av kjøretøyet, ofte tar plassen til bensin nødvendig for å drive bilen. Fjerne vann fra gasstanken kan gjøres gjennom prosessen med å snylte, eller trekke opp væsken gjennom et rør ved hjelp av atmosfærisk trykk.

Bruksanvisning

1 Kutt røret til seks fot i lengde. Skru av bilen gasskappe, og fjern anti-tyveri skjerm, hvis bilen din har en. Denne skjerm er beregnet for å forhindre tyveri av gass fra bilen, men det vil hindre slangen i å nå bunnen av tanken. Fjerning av skjermen kan kreve fjernelse av gassinngangsrøret. Se mekaniker, dersom dette er nødvendig.

2 Sett den ene ende av røret ned i bilen gasstanken, og sette inn den andre ende av røret til den ene ende av tilførings ball.

3 Skjær en andre del av gummi tubing tre fot i lengde. Sett den ene enden av dette røret inn i den andre åpningen på tilførings ball. Plasser den gjenværende åpne ende av dette andre røret inn i det åpne gassen kan.

4 Fjern overflødig luft i rørene, ved å klemme på drivstoffs ballen. Dette vil føre til at drivstoffet og vannblandingen i tanken for å suges opp i røret og tømmes inn i gassen kan.

Hint

  • Pakk elektrisk tape rundt primer ball og t-baneforbindelser for å hindre at gass lekker ut på bakken og luft lekker inn i enheten.
  • Trekke gassen ut av tanken, ved hjelp av bare en pumpeanordning; ikke forsøke å suge gassen ut med din egen munn. Dette er en farlig teknikk der du vil innta giftstoffer og forårsake fysisk skade på kroppen din.