Hvordan hente meldinger på Blackberry Curve

Hvordan hente meldinger på Blackberry Curve


En av de mest praktiske funksjonene i dagens PDA smartphones er muligheten til å bruke telefonen til å få tilgang til telefoner tekstmeldinger (SMS) / bildemeldinger (MMS), og e-postmeldinger på samme tid. Din kan stole på din Blackberry Curve enhet for å holde lese og svare på familie, venner og kollega meldinger. Blackberry.com skilte du kan synkronisere din Blackberry Curve enhet med opptil 10 separate e-postadresser. Enheten vil varsle deg om nye meldinger med et blinkende rødt lys, slik at du kan alltid være tilkoblet.

Bruksanvisning

1 Trykk på Blackberry-knappen på enheten over tastaturet. Når du har en ny melding, vil et rødt lys blinker i øvre høyre hjørne på enheten, vil en uåpnet konvolutt symbol vises i øvre høyre hjørne av skjermen, og en stjerne vil bli vist på din "Meldinger" -ikonet. Hvis meldingen er en e-postmelding, vil ikonet knyttet til denne e-postadressen også ha en stjerne.

2 Bla til "Meldinger" -ikonet og bruke styrekulen som en knapp for å åpne "Meldinger" -menyen. Alle uleste meldinger vil bli vist med en gul konvolutt, navnet eller adressen til avsenderen og emnet for meldingen.

3 Marker ulest melding ved hjelp av styrekulen for å bla til meldingen og klikker på den. Ved å klikke på meldingen vil vise meldingen. Du kan svare på meldingen ved å trykke på Blackberry-knappen og velge "Svar".

4 Lytt til talepostmeldinger ved å velge talemelding bemerket i "Meldinger" -menyen. Ved å trykke på styrekulen for å velge talemelding vil vise en "Call Voice Mail" alternativet. Velg "Call Voice Mail" å ringe og lytte til talepostmeldinger.

Hint

  • Som standard vil alle tekstmeldingene skal vises under "Meldinger" -ikonet. Du kan opprette et eget ikon for tekst- og bildemeldinger på enheten. For å skille e-post og SMS-tekstmeldinger, gå til "Meldinger" og trykk på Blackberry-knappen for å få opp "Meldinger Options" -menyen. Velg «Generelle innstillinger" og bla til "SMS og e-post innbokser." Trykk på Blackberry-knappen og velg "separat." Tekstmeldingene vil nå bli sendt til tekst og bildemeldinger ikon.
  • Hvis du har e-postvarsler satt opp for dine favorittnettsamfunn, vil disse meldingene være oppført med din standard e-postmeldinger på Blackberry Curve.