Hvordan Hardwire en GPS til en motorsykkel

Hvordan Hardwire en GPS til en motorsykkel


For motorsyklister, sjekke et kart som brukes til å bety å finne et trygt sted å stoppe, utvide spark stativ, rotet gjennom seter for å finne et kart og bruke ekstra tid til å lese den. En GPS kan spare motorsyklister tid og hodepine, men sin ledninger kan være en skamplett. En moderat hendig motorsyklist med et lite verktøy kit kan eliminere dette problemet og hard-tråds en motorsykkel-aktiverte GPS med en monteringssett og noen verktøy i en time.

Bruksanvisning

1 Fjern passasjersetet. For å gjøre dette, skru boltene på baksiden av setet mot klokken og løft setet fra motorsykkelen. Gjenta denne prosessen for rytterens sete.

2 Identifiser negative og positive batteripolen og fjerne sine kabler fra batteriet. Slå på motorsykkel elektronikk uten å starte motoren. Dette vil tappe all elektrisk kraft i motorsykkelen. Vent i omtrent fem minutter, og deretter slå av elektronikken.

3 Ta av drivstofftanken. For å gjøre dette, må du koble drivstoffslangen fra venstre side av tanken og pakk den i en butikk håndkle for å hindre lekkasje. Koble den elektriske tilkoblingen til drivstoffpumpe og finne bolten på baksiden av bensintanken og fjerne det. Fjern bensintanken ved å trekke seg tilbake og opp. Sjekk for å se om det er noen ekstra tilkoblinger til tanken og plassere tanken på butikk håndklær bort fra arbeidsområdet for å unngå skade.

4 Monter GPS til styret i henhold til instruksjonene på styrefestet kit. GPS-enheter som er kompatible med motorsykler, som for eksempel TomTom Rider, detalj spesifikke instruksjoner i produsentens manual for hvordan du hard-wire GPS fra dette punktet. I de fleste tilfeller er en umbraconøkkel som kreves for å skille deler av styret mens du installerer og monterer GPS.

5 Bytt drivstofftanken ved å gjenta trinn 3 i revers. Fest kabler og tilkoblinger på batteripolene og drivstofftanken.

6 Bytt motorsykkel seter ved rygging Trinn 2.

7 Drive enheten og følge programvareoppsettmetoder angitt av GPS-enheten modell produsenten.

Hint

  • Kontroller at motorsykkelens elektriske systemet kan håndtere den ekstra kraften i en GPS og samtidig opprettholde normale funksjoner.
  • Bruk sikkerhets- og verneutstyr når du arbeider med en bilens elektriske system.