Hvordan Ground en Trailer Lys Plug på en lastebil

Hvordan Ground en Trailer Lys Plug på en lastebil


Jording trailer lys plugg under installasjon er kritisk for lysene til å fungere ordentlig. Jordledningen fullfører elektrisk krets, og uten det, lyset vil enten ikke lys eller lys meget svakt. Ground problemer er nummer 1 årsaken til lysene ikke fungerer på biler og tilhengere. Når du installerer en jordledning, det er et par ting du kan gjøre for å sikre at bakken vil være tilstrekkelig, slik at tilhengeren lysene fortsette å jobbe dag etter dag.

Bruksanvisning

1 Finn et tomt hull i rammen av lastebilen. Ikke bore nye hull med mindre du har ingen andre alternativer. Boring av flere hull kan svekke rammen.

2 Bruk en liten jeksel eller slipemaskin for å rengjøre overflaten rundt hullet. Fjern eventuell rust, skitt eller maling i ca ½ tommers rundt hullet slik at du er jordet til bart metall.

3 Kjør din bakken ledningen fra kontakten på lastebil til hullet for å bestemme lengden nødvendig. Kutt ledningen til lengde med en avbiter. Strip ca 5/8 tomme av isolasjon av ledningen ved hjelp av et sett med wire strippere og Tvinn trådene sammen med fingrene.

4 Skyv et stykke varmekrympeslange på ledningen. Installer en crimp-on ring kontakten på ledningen. Før den avisolerte enden av ledningen inn i kontakten, og krympe kontakten på ledningen med et par av presstang. Skyv krympeslangen på enden av kontakten, og varme den med en butan lommelykt før limet kommer ut av enden av slangen.

5 Sett inn en bolt med en stor skive inn i hullet som du skal bruke. Skyv ringen kontakten på siden av bolten stikker ut av hullet, og sette en stor skive og mutter på bolten. Trekk til bolten med en skiftenøkkel på den ene siden og en socket og skralle på den andre.

6 Før ledningen langs rammen slik at det ikke blir skadet. Du har nå en god jord som vil vare i mange år framover.