Hvordan gjøre Glassfiber Body Work

Den mest utfordrende delen av å gjøre glassfiber kroppen trene deg selv er å være tålmodig. Når du arbeider med glassfiber, kan langtekkelig sliping vare i timer og dager. Å være godt forberedt og ha riktig utstyr vil legge til den enkle som jobben er gjort. Kvaliteten på arbeidet vil avhenge av tid og krefter du legger i det.

Bruksanvisning

1 Sand og rengjøre området som skal repareres. Dette sliping skal fjerne all maling og fett og jevne ut overflaten. Trekk ut noen store bulker. Tørk området ned med aceton eller isopropanol.

2 Blande fyllstoffet med herderen i henhold til produsentens instruksjoner på 10 "x10" pappstykket. Bruke en syre børste for å røre herderen inn i fyllstoffet. Når fargen er jevn, er blandingen klar til å bli brukt.

3 Påfør blandingen til området som skal repareres. Fyll i dype områder og glatte over før så flat og jevn som mulig.

4 La det tørke i 24 timer. Test reparasjonen ved å berøre filler med neglen for å se om kurert riktig. Det bør være vanskelig å ta på og neglen bør ikke være i stand til å endre tekstur. Hvis klebrig, gi mer tid til å kurere. Lavere temperaturer kan ta lengre tid å helbrede, så herding i et område hvor det er minst 70 grader er ideelt.

5 Sand. Start med å bruke 60 eller 100 korntyper, og som reparasjon blir mykere, bruke mindre og mindre kornstørrelser. Bruk spot kitt på fordypninger eller uren hud. La det herde før du fortsetter å sand.

6 Maling og tørr når den ønskede konsistens er oppnådd i reparasjon.

Hint

  • I en klemme, kan herdetiden bli fremskyndet ved å bruke varme med en hårføner. Ikke overdriv dette, da det vil gjøre filler brittle.To jevne filler, ta litt varmt vann og bruke små mengder mens jevne med fingeren. Den glattere det er, jo mindre sliping du blir nødt til å gjøre.
  • Bland alltid og sand glassfiber i et godt ventilert area.Always bruke riktig beskyttelse for å inkludere latekshansker, øye beskyttelse og en respirator eller støvmaske.