Hvordan Fullfør akryl emalje

Hvordan Fullfør akryl emalje


Før polyuretan maling ble standard for karosserier, mange biler hadde strøk av akryl emalje. Dette betyr at mange eldre biler som trenger maling retusjeringen trenger nye strøk av denne emalje, som å blande ulike typer maling på en bil er uklokt. Selv akryl emalje er til syvende og sist ikke så holdbare som polyuretan maling, kan det være beskyttet med en klar finish lagt over toppen. Dette finish gir et profesjonelt utseende glans og forsegler opp ny maling jobb.

Bruksanvisning

1 Masker noen del av bilen som du ikke ønsker å bruke finish, inkludert vinduer, speil og et stort område rundt bilen hvis du bare gjør en retusjering jobb. Plaster bilen med avis, holder det ned med maskeringstape. Hvis du berører opp den opprinnelige maling jobb, inkluderer en buffersone på ca tre ganger størrelsen av plasteret med maling før du begynner å maskere. En klarlakk vil være over et mye større område enn den ekstra maling.

2 Legg et lag med fett remover over eksponerte overflaten av bilen for å fjerne skitt og støv som kan ha avgjort siden du malte det. Tørk den ren med en klut.

3 Fest pistolen sin slangen til luftkompressor og ta på verneutstyr. Fyll sprøytepistolen sin beholder med klarlakk.

4 Spray klarlakk over din maling jobb. Hvis du gjorde en touch opp jobben, spray klarlakk over et mye større område, hele veien til maskering. Gi bilen tre strøk med klarlakk.

5 La klarlakk for å kurere for en uke.

Hint

  • Klarlakk er ekstremt giftig og kan føre til nevrologiske skader hvis du blir utsatt for det. Ta ekstreme forholdsregler når du bruker den, inkludert iført en profesjonell helmaske med egen lufttilførsel og en dress.