Hvordan Full Flash en Motorola QA4 til Cricket

Hvordan Full Flash en Motorola QA4 til Cricket


Selv Cricket ikke love alle mobiltelefoner blinket til sitt nettverk vil fungere på full funksjonalitet ble Motorola Evoke QA4 utviklet for bruk med Cricket og Alltel. Hvis du ikke bruker den Cricket nettverket, kan du omprogrammere, eller flash, din Evoke å jobbe med Cricket i bare noen få minutter. Programmeringen bør gjøre deg full tilgang til telefonens funksjoner, inkludert tale, tekst og webtjenester, hvis du kjøper alle disse tjenestene som en del av den trådløse plan.

Bruksanvisning

1 Ta av bakdekselet på din Motorola QA4 og ta ut batteriet. Skriv ned telefonens identifikasjonsinformasjonen som finnes i batterirommet. Monter telefonen og slå den på.

2 Last ned Cricket blinkende programvare på datamaskinen din fra en online blinkende software forhandler som Remote Squad, CDMA Flashing programvaren eller din mobil. Kostnaden for programvaren varierer, men planlegger å bruke minst $ 25.

3 Koble USB-kabelen til telefonen og deretter til datamaskinen. Åpne og kjøre blinkende programvaren, følger sine trinn-for-trinn-instruksjoner. Disse instruksjonene kan være på skjermen, eller de kan være plassert i en egen "read-me" filen. Slå av telefonen når den blinkende prosessen er fullført.

4 Start telefonen. Gjør et testanrop for å sørge for at Cricket nettverket fungerer korrekt på Motorola QA4.

Hint

  • Hvis du er ubehagelig å omprogrammere nettverket ditt hjemme, ta det med til en tredjepart mobiltelefon forhandler som tilbyr Cricket telefontjenester. Mange vil blinke telefonen for en avgift som varierer fra sted til sted.
  • Sørg for at den bærbare datamaskinen er koblet til eller har tilstrekkelig batterikapasitet til å fullføre den blinkende prosessen uten avbrudd.
  • Alltid sikkerhetskopiere viktige data, for eksempel kalender og kontakter, før blinkende telefonen.