Hvordan fortelle om et kjøretøy har amerikanske spesifikasjoner

Hvordan fortelle om et kjøretøy har amerikanske spesifikasjoner


Alle nye biler som selges i USA må overholde alle gjeldende føderale motorkjøretøy sikkerhetsstandarder. Disse standardene diktere hva slags beskyttelse for passasjerene materialer og sikkerhetsutstyr som trengs for etterlevelse i krasj unngåelse sikkerhet og krasj verdighet standarder. Den beste måten å fortelle om et kjøretøy har amerikanske spesifikasjoner er å se etter FMVSS klistremerke permanent plassert på førersiden dør jamb av kjøretøyet. Utenlandske kjøretøy som ikke er beregnet for salg i USA ikke oppfyller disse standardene i de fleste tilfeller, og derfor er ikke kvalifisert for registrering i USA

Bruksanvisning

1 Åpne førersiden dør. Finn klistremerke eller plakat på døren jamb. Den FMVSS klistremerke viser dato for produsenten, og en legende som sier at bilen er i samsvar med alle gjeldende FMVSS standarder som var gjeldende på datoen for bilens produksjon.

2 Se etter initialene "DOT" på bilens frontlys og baklys dekker. Hvis bilen er i samsvar med amerikanske spesifikasjoner, bør den ha "DOT" synlig stemplet på forsiden overflaten, sammen med et ID-nummer.

3 Sjekk Vehicle Identification Number nederst på frontruten på førersiden. Kjøretøy som holder seg til amerikanske spesifikasjoner må ha et 17 sifret VIN, med et kontrollsiffer inngår som den niende siffer. Den niende kjøretøy identifikasjonsnummer sifret er et VIN nøyaktighet kontrollsiffer, bekrefter den tidligere VIN tall via en matematisk algoritme.