Hvordan fortelle om en iPod er femte generasjon

Apple iPod linjen startet i 2001 og har siden revolusjonerte den bærbare mediespilleren bransjen. Siden lanseringen har Apple lansert 18 modeller i alle former, farger og evner. Den klassiske iPod er en iPod som ikke er en Shuffle, Mini, Nano eller Touch. Noen ganger er det en utfordring å finne en spesifikk iPod hvis du ikke er den opprinnelige eieren eller ikke har emballasjen. Men hver iPod visse unike egenskaper for å hjelpe identifikasjon, og den femte generasjon Classic iPod er intet unntak.

Bruksanvisning

1 Hvordan fortelle om en iPod er femte generasjon

Føl kantene på din iPod. Den femte generasjon iPod har relativt rette kanter, i motsetning til de avrundede sidene av tredje, fjerde- og sjettegenerasjons iPod.

2 Finn ut om din iPod spiller video og viser bilder. Hvis ja, er iPod den femte eller sjette generasjon.

3 Plugg inn din iPod til en datamaskin med iTunes installert. Velg iPod-ikonet under "Enheter", og ser opp lagringskapasiteten på iPod i "Summary" fanen i iPod-menyen. Den femte generasjon Enheten leveres med enten 30, 60 eller 80 gigabyte minne.

4 Plasser iPod under et sterkt lys, og bemerker hvordan lyset reflekteres. Overflaten skal skinne klart, med flekker og riper klart definert, i motsetning til den sjette generasjon iPod, som har en mye mer matt glans.

5 Utelukke iPod som femte generasjon om det er noe annet enn svart eller hvit farge.

Hint

  • Søk etter et bilde av en femte generasjon iPod for å hjelpe deg legitimasjon.