Hvordan forstå hvordan DVRs Arbeid med Motion Sensing og kameraer

DVRs er nå tilgjengelig med bevegelsesdeteksjonsteknikker, med enten innebygd eller separate kameraer. Det er enda mini spion kameraer med skjult DVR i dem. De er bra for alle som ønsker en overvåkning av deres hjem eller bedrift, enten levende eller innspilt. Med slike DVRs, kan du være borte fra hjemmet eller ut av byen, men likevel være i fred ved å observere hendelsene der. Slik DVRs jobbe med motion sensing og kameraer.

Bruksanvisning

1 Forstå bevegelsesdeteksjon. En DVR oppfattet bevegelse basert på pikslene i sitt syn (piksler er lyse og mørke prikker som til sammen skaper et bilde). Enhver endring i pikslene vil bli plukket opp av DVR.

2 En DVR kan ha festet kameraer fra 1 til 128, avhengig av versjon.

3 Vet at en DVR-skjermen er delt inn i flere celler, og alle eller noen av disse kan være selektivt slås på eller av. Dette anlegget gjør det mulig å hoppe over påvisning av vanlige bevegelser som en fan.

4 Lær mer om bevegelsesfølsomheten. Det er et anlegg hvor den dvr reagerer først etter en forhåndsinnstilt mengde av endringen i bevegelse har funnet sted. Dersom endringen i bevegelse er ubetydelig, vil DVR ikke utløse.

5 Kameraet gir bare synet til DVR. Intelligensen til å bestemme når man skal oppdage og hva du skal oppdage hviler i DVR.

6 Gjør deg kjent med visningsalternativene på DVR. Du kan enten lagre opptakene på harddisken for å vise dem senere eller se den over internett, uansett hvor du er geografisk plassert. For å gjøre dette, må du koble DVR til nettverket.

Hint

  • De fleste kameraer kan passende fungere med dagens DVR.
  • Trådløse kameraer er også tilgjengelig i tilfelle det er vanskeligheter i ledningsnett dem til systemet.