Hvordan forstå et nettverk DVR

Som navnet antyder, kan et nettverk DVR være kablet til nettverket og tillater overvåking av etableringen med flere kameraer koblet til den. Som systematisert tidligere, det kan du vise hendelser i en bedrift området enten live eller opptak.

Bruksanvisning

1 Forstår at en DVR er utstyrt med en Ethernet-kontakt på baksiden. Derfor et nettverk DVRs kan enkelt kobles til datamaskinen nettverk satt opp i ditt hjem eller virksomhetens lokaler. Den kan også kobles til en ADSL eller kabelmodem for bedre tilkoblingsmuligheter til internett tjeneste

2 Bruk både datamaskinen og nettverket DVR via en ADSL telefonlinje ved hjelp av enten høy hastighet modemer med innebygde rutere, som tillater tilkobling av flere apparater gjennom flere porter festet på sin bakre eller en ruter som er koblet til nettverket.

3 Forstå deteksjons funksjoner. Den har innebygde bevegelsessensorer som utløser så snart de oppdager noe bevegelse; regelmessige bevegelser som et bevegelig fan ignoreres. Its summer eller alarmen advarer tap av video-tilkobling, slik at eieren blir umiddelbart gjort oppmerksom på eventuelle problemer med utstyret.

4 Forstå at et nettverk DVR kommer med opptakstid og lengde som kan prescheduled i henhold til en bestemt bevegelse oppdaget eller tid.

5 Lær om funksjoner som bakover, sakte film, øyeblikkelig svar under direktesending og også fasiliteter som utskrift og e-post registrert opptakene.

6 Forstå at de er best egnet til å bli installert i virksomheter som bensinstasjoner, industrielle enheter og boliger med flere rom.

Hint

  • Nettverks DVRs kan romme opptil 32 kameraer og kan gjennomføre overvåking av små til store bedrifter.