Hvordan forhandle bil betalinger

Hvordan forhandle bil betalinger


Forhandle lavere bil utbetalinger indirekte kan tillate deg å betale mindre for bilen din over lang tid, så prøv å låse inn en lav månedlig betaling. Når du har inngått en leieavtale eller finansieringsavtale og la forhandleren vil du være knyttet til uansett betalinger du har avtalt for hele sikt. Har all finansiell informasjon tilgjengelig, og bruke de positive sidene ved økonomisk historie som brekkstang for å få best mulig avtale.

Bruksanvisning

1 Forhandle den totale bilen kostnaden først. Forskning bilens modell og basen priser. Kom opp med en fornuftig innkjøpspris som sikrer at du sikre en god månedlig betaling, men gjør at forhandleren for å gjøre en fortjeneste. Å være urimelig i dine forventninger vil ikke bare stall forhandlinger, kan det etterlate deg med en lite samarbeidsvillig forhandler. Ta denne forskningen med deg for å gi fôr for forhandling innsats.

2 Diskuter månedlige innbetalinger du ønsker å betale. Bestem hvor lenge utbetalingene dekker. Utvide lease eller finansiering til 48 eller 60 måneder vil redusere den månedlige utbetalinger, men kan øke den totale kostnaden på grunn av renter over varigheten av avtalen. Stå fast gjennom forhandlingene; noen ganger rett og slett nekter å hule på den første disken-tilbudet er nok til å få forhandleren til å lage et bedre tilbud.

3 Hold et øye på de vilkår forhandleren presenterer for deg. Har ham lede deg gjennom den totale kostnaden for bilen når du er blitt enige om en månedlig pris. Ofte kan du finne han har tatt en unødvendig add-on som rust-korrektur.

4 Vent helt til slutten av forhandlingsprosessen før du godkjenner en kjøpesum eller registrerer noe. Dette tvinger giverens hånd til å legge insentiver (forhandler rabatter, gavekort, etc.) til din finansieringsavtale som kan gi betydelige besparelser.