Hvordan forbedre ytelsen til My 2000 MR2 Spyder

Hvordan forbedre ytelsen til My 2000 MR2 Spyder


Toyota tilbudt Toyota MR2 Spyder som en konkurrent til Madza MX-5. 2000-modellen har en 1,8 liter motor og en kompressor som standard utstyr, og gir en respektabel 138 hk. Den har en mid-motor og bakhjulsdrift, og fungerer som en rimelig, velbalansert konvertible sportsbil. Selv om MR2 Spyder gir gode resultater uten noen forbedringer, vil noen modifikasjoner føre til bedre ytelse.

Bruksanvisning

1 Installer en turbo. En turbolader har potensial til å ta med MR2 opp til 200 hk. En turbolader fungerer ved å komprimere kald luft før sprengning den inn til motoren ved høyt trykk. Dette resulterer i mer kraft fordi en konvensjonell motor ikke er i stand til å produsere den mengde trykk.

2 Installer en sportseksospotte og eksos kit. Du trenger en forbedret eksosanlegg til å takle din turbolader. For mer effektiv ytelse, få luft ut er like viktig som å få den inn, og en sport eksos og lyddemper vil bli større og få luft ut raskere.

3 Installer en scene 2 ytelse chip, noe som kan øke motoreffekten med opptil 15 prosent uten å redusere gass kjørelengde. En forestilling chip fungerer ved å plugge inn i ECU og endre hvor mye drivstoff og luft går inn i forbrennings mix for optimal ytelse. Ytelse chips kan koste mellom $ 200 og $ 400.

4 Installer ytelse bremser. Når du ønsker å forbedre ytelsen til Toyota MR2, må du vurdere hvor raskt du kan bremse ned så vel som hvor fort du kan gjøre bilen din går. Hvis du forbedre din bhp vil du også trenger svært gode bremser.

5 Installer en ytelse clutch. Du trenger en ytelse clutch å kopiere med den ekstra kraften som kommer gjennom turbo, og det vil gi deg bedre akselerasjon og smidigere giring.

6 Installer ytelse dekk. ytelse dekk av høy kvalitet vil forbedre ytelsen til Toyota MR2 Spyder ved å gi deg eksepsjonelt grep. Dette resulterer i økt sikkerhet og håndtering. Rimeligere dekk vil ikke være effektiv nok for bilen din hvis du har gjort motor forbedringer.